En İyi Faizsiz Ev Alma Sistemi Hangisidir?

Günün birinde siz de ev almak isteyebilirsiniz. Bilhassa 2020 yılından günümüze uzanan süreçte ekonomik krizin başta inşaat sektörü olmak üzere tüm sektörleri etkilediğini söyleyebiliriz. Maliyetlerin artması; ev fiyatlarının da yükselmesine neden oldu. Bu durum; ev alma hayali kuran tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı. İnsanlar; ev almak adına finansal destek almak zorundalar!

Birçok kişi; kendisi için en uygun seçeneğin konut kredisi olduğunu düşünür. Ancak, konut kredisi; her isteyene verilmez. Ayrıca, tahmin edebileceğiniz üzere faizli bir ev alma yöntemidir. İnsanlar; dini hassasiyetlerinden dolayı faizsiz ev almak isteyebilirler. Bu noktada, Birevim’in ayrıcalıklarla dolu dünyasına adım atmak gerekir.

Birevim Hangi Özellikleri ile Dikkat Çeker?

Birevim; birlikte tasarruf finansı ile insanları en kısa sürede ev ve araba sahibi yapar. Tüketiciler; sisteme dahil oldukları takdirde ödeme planlarını bizzat kendileri hazırlayabilirler. Konut, işyeri ve taşıt için faizsiz ve peşinatsız finansman bulabilirler. Ayrıca, Birevim; borçlanmaktan ziyade imece usulünü benimser. Bir kişinin birikimi; tek başına işe yaramayabilir. Ancak, birden çok kişinin ortak bir havuzda toplanan birikimi; her ay bir kişiyi ev sahibi yapmaya yetebilir. Birevim’in çalışma prensibi de bu şekilde özetlenebilir.

Birevim; bilhassa faizsiz konut finansmanı olmasından dolayı değerlidir. Çeşitli sebeplerden dolayı faiz seçeneğine olumsuz bakan tüketiciler; Birevim dünyasına adım atarak tam da hayal ettikleri gibi bir ödeme planına erişebilirler. Birevim’de ara ödeme zorunlu değildir. Katılımcılar; istedikleri takdirde ara ödeme yaparak taksitlerinin normalden daha önce bitmesini sağlayabilirler. Fakat, tüm ödeme planını ara ödemesiz olacak şekilde de oluşturabilirler.

Birevim; ek maliyet veya faizin olmadığı, peşinat zorunluluğunun bulunmadığı, tüketicilerin almak istedikleri evi bizzat kendi bütçelerine uygun olarak taksitlendirdikleri ve hayallerindeki eve küçük taksitlerle tıpkı kira öder gibi ulaştıkları bir organizasyondur. Tüketiciler; taksit tutarlarını belirleyerek aynı zamanda kaç kişilik bir gruba dahil olacaklarını da netleştirmiş olurlar. Söz konusu detayların belirlenmesinin ardından sözleşme imzalanır. Bir sonraki aşamada, kişinin evini hangi tarihte teslim alacağı belirlenir. Tüketici; dilediği takdirde sıra tespitli yöntemi tercih edebilir. Noter huzurunda gerçekleştirilen sıra tespitleri ile kişinin evini teslim alacağı tarih belirlenir. Birlikte tasarruf finansı; kişiye özel avantajlar da sunar. Söz konusu avantajların ne olduğunu öğrenmek adına bizzat Birevim’in iletişim numarasını aramak yeterli olur.

Birevim Faizsiz Ev Alma Seçenekleri Nelerdir?

Birevim dünyasına adım atmak isteyenlerin son derece geçerli sebepleri bulunuyor. Her şeyden önce, tüketiciler; faizsiz ev alma şansına sahip olurlar. Herhangi bir fark ödemezler. Buna ek olarak, ikinci kez ev sahibi olabilirler. Bir başka deyişle, sisteme birkaç kez katılabilirler. Konut kredisine uygun olmayan evler de Birevim sayesinde satın alınabilir. Ayrıca, faizsiz ev alma sürecinde arsa ve araba gibi yatırımlar peşinat olarak verilebilir.

Exit mobile version