En temel 45 ürün 2023 yılındaki fiyatına dönüyor! 1 ay boyunca geçerli olacak: Sadece o marketlerde geçerli olacak

Bizim Toptan, Türkiye’nin en yaygın organize toptan marketi olarak, müşterilere destek olmak amacıyla “Nerede O Eski Fiyatlar” kampanyasını duyurdu. Türkiye’nin önde gelen toptan market zinciri, kampanya kapsamında un, şeker, çay, zeytin, bakliyat, deterjan, şampuan gibi temel ihtiyaçları içeren toplam 45 ürünü, 2023 fiyatlarıyla müşterilere sunacak.

8 Şubat-8 Mart 2024 Tarihleri Arasında Geçerli Olan Kampanya

Kampanya, 8 Şubat-8 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ve müşterilere bütçelerine katkı sağlama fırsatı sunacak. Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı, kampanya hakkında yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin lider toptan satış markası olarak, 2024 yılında da ülkemiz ekonomisine destek vermeye devam ediyoruz. Geniş ürün yelpazemizdeki bu özel kampanya ile amacımız, müşterilerimizin bütçesine katkı sağlamak” ifadelerini kullandı.

Balcı: “Kampanya, Hanelerin Bütçesine Bereket Katacak”

CEO Balcı, kampanyanın hanelerin bütçesine “bereket” katacağını belirterek, müşterilerin ekonomik zorluklarla mücadelesine destek olacaklarını söyledi. Bizim Toptan, yıl boyunca düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yanında olmaya devam ederken, “Nerede O Eski Fiyatlar” kampanyasıyla da enflasyonla mücadeleye katkı sağlamayı hedefliyor.

Exit mobile version