En uygun şeker fiyatı hangi markette belli oldu; Şekere gelen yüzde 67 zam A101, BİM ve ŞOK marketlerine hiç uğramadı!

Son zamanların gıda şampiyonu olan ürünlerinden biri olan şeker, en son yüzde 67’lik zam almış ve vatandaşı fiyat açısından yormaya başlamıştı. Tatlıdan çaya her şeye kullanan şeker, artan fiyatları sonrası raflarda zamlı bir şekilde satılmaya başlamıştı. Gelen zamların aksine şeker fiyatlarında herhangi bir zamlanmaya girmeyen A101, BİM ve ŞOK marketleri ise, indirim kataloğuna eklediği şekerler ile vatandaşlara uygun fiyatlı hizmet verir hale geldi.

A101 GÜNCEL ŞEKER FİYATLARI İNDİRİM KATALOĞU İLE ORTAYA ÇIKTI

İndirim kataloğu uygulaması olan marketlerden biri olan A101 marketleri, bu hafta indirim kataloğunda birbirinden farklı gıda ürünlerine yer verdi. Özellikle son zamanlarda zamlanan şekeri de indirimlerinden yararlandıran A101 marketleri Aras toz şekerin 1 kilogramını 24,90 TL’den satmaya başlarken, Petek toz şekerin 2 kilogramını 46,50 TL’ye; Petek toz şekerin 5 kilogramını 106,90 TL’ye; Nar toz şekerin 5 kilogramını ise 108,00 TL’ye satacağını duyurdu. Öte yandan A101 marketlerinde küp şekere de indirim geldi. Gelen indirimin ardından Aras küp şekerin 1 kilogramı 25,95 TL’ye inerken, Petek küp şekerin 1 kilogramı 24,90 TL’ye; Torku küp şekerin 1 kilogramı ise 7,45 TL’ye satılmaya başlandı.

BİM, TOZ ŞEKERE HİÇ ZAM YAPMADI

Gelen son zamdan kendi bünyesinde üretip, satışa sunduğu Şafak marka toz şekerlerinde zamlanmaya gitmeyen BİM marketleri, özellikle 5 kilogramlık paketlerde oldukça indirimli fiyatlar sunan marketler arasındaki yerini aldı. BİM’in etiket fiyatları incelendiğinde Şafak marka toz şekerin 5 kilogramının 65,50 TL olduğu görüldü.

ŞOK ALTINKÜP TOZ ŞEKERLERİNİN FİYATLARINI DÜŞÜRDÜ

Bu hafta özellikle bünyesinde satışa sunduğu Altınküp marka toz şekerlerinde indirime giden ŞOK marketleri, bu markanın 1 kilogramlık paketlerini 24,75 TL’den satışa çıkarırken, Altınküp toz şekerin 2 kilogramlık paketlerini 45,95 TL’den; Altınküp toz şekerin 5 kilogramlık paketlerini ise 109 TL’den satmaya başladı.

Exit mobile version