En yüksek 8 bin 500 TL derken, 41 bin 500 TL; 70 bin TL promosyon ödemeleri ortaya çıktı! Meğer…

Özellikle emeklilere Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında yapılan promosyon anlaşmasının ardından yapılmaya başlanan promosyon ödemeleri, pek çok kamu kurum ve kuruluşunda çalışan kişilerin de promosyon almaya başlamasın önayak oldu. Yaklaşık 2017 yılından bu yana emeklilere ve kamu kurumunda çalışanlara ödenen promosyonlar, büyük şirketlerin kendi çalışanlarına da ödemeye başlamasıyla daha da yaygın hale geldi. Şimdilerde Vakıfbank ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında devam eden promosyon görüşmeleri konuşulmaya devam ederken; rekor promosyon ödemeleri başka bankalardan geldi.

VAKIFBANK VE EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROMOSYON GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Bir süredir devam eden Vakıfbank ve Emniyet Genel Müdürlüğü arasındaki promosyon görüşünde belli bir artış sağlanmış, ancak görüşmelerin henüz bir sonuca bağlanmadığı geçtiğimiz günlerde her iki kurum tarafından da açıklanmıştı. Yapılan ara zamma ilişkin duyuruda bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü, yaptığı basın açıklamasında; “Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 TL’den 300 TL’ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır” ifadelerini kullanmış ancak, görüşmelerin devam ettiğini belirtmişti. Bu açıklamaların ardından Vakıfbank’ın 15 bin TL vermeyi istediği; Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ise, 50 bin TL istediği iddia edilmişti. Bu görüşmeler etkisini sürdürürken, başka bir kurumdan rekor promosyon anlaşması geldi.

TEB VE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ PROMOSYON GÖRÜŞMELERİNİ TAMAMLADI

Vakıfbank ve Emniyet Genel Müdürlüğü arasındaki promosyon görüşmeleri devam ederken; Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Anadolu Üniversitesi arasında promosyon anlaşmasının imzalandığı açıklandı. Anadolu Üniversitesi çalışanlarının maaşlarının üç yıl boyunca TEB’te kalması halinde rekor niteliğinde promosyon ödemesi gerçekleştirecek olan TEB, 41 bin 500 TL promosyon ödemesini kabul etti. Öte yandan sosyal medyada dolaşan Akbank’ın bir şirket çalışanlarına üç yıl için 70 bin TL promosyon ödeyeceği iddiası promosyon yarışını daha da hızlandırdı.

Exit mobile version