Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı yapacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada alımların sözleşmeli bilişim personeli kadrosu için yapılacağını bildirdi. Alımlar için başvurular 18 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirilebilir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını açıkladı. Alımların sözleşmeli sınav yöntemi ile gerçekleşeceği bildirildi. İlan için başvurular 9 Ağustos 2021 ile 18 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek.

Başvuru açıklaması:

Adaylar başvurularını 09/08/2021-18/08/2021 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak gerçekleştireceklerdir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular için gerekli koşullar, istenilen belgeler, sınav süreci ile ilgili diğer bilgiler Genel Müdürlüğümüz internet adresinde www.mapeg.gov.tr yer almaktadır.

Exit mobile version