Ekonomi

EnerjiSa doğalgaz faturası evine gelenler dikkat: Duyuru yapıldı!

Akbank resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre Enerjisa fatura talimatlarınız otomatik ödendiğinde yıl sonu 900 TL’ye kadar ödül fırsatı sunulacağı açıklandı. EnerjiSA fatura talimatı için 1024ENERJISA koduyla mobilden Akbanklı olmanız yeterli olacak. Peki kampanyadan nasıl faydalanabiliriz? İşte detaylar

31 EKİM’DE SON BULACAK

Kampanyadan 2-31 Ekim tarihleri arasında “1024ENERJISA” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek ilk kez Akbanklı olanlar, aynı süre içerisinde vadesiz hesaplarından ya da kredi kartlarından verecekleri Enerjisa elektrik fatura otomatik ödeme talimatı / talimatlarına istinaden faturaların otomatik olarak ödenmesi durumunda, otomatik ödenen fatura tutarının yarısı kadar aylık maksimum 300TL’ye, yıl sonuna kadar toplam 900TL’ye varan nakit ödül kazanacaktır.

Kampanyadan sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden ” 1024ENERJISA” davet kodunu kullanarak ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilecektir.

Kampanya kapsamında kazanılacak olan nakit ödül tutarı, Enerjisa elektrik fatura talimatının otomatik olarak ödenmesi durumunda, otomatik fatura ödemenin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 5 (beş) iş gününde müşterilerin vadesiz TL hesaplarına nakit olarak yatırılacaktır.

31 Aralık 2023 tarihine kadar vadesiz hesaplarından ya da kredi kartlarından otomatik olarak ödenen Enerjisa elektrik faturaları için, fatura tutarının maksimum %50’si kadar aylık 300TL’ye varan nakit ödüller, fatura tutarının %50’sinin 300TL’yi geçmesi durumunda aylık maksimum 300TL, fatura tutarının %50’sinin 300TL’nin altında kalması durumunda ise ödenen fatura tutarının yarısı müşterilerin vadesiz TL hesaplarına yatırılacaktır.

Müşterilerimiz birden fazla Enerjisa elektrik faturasını otomatik olarak ödeyebilir, bu durumda toplam ödenen tutar dikkate alınacaktır.

Bir müşteri kampanya dönemi içerisinde aylık maksimum 300TL, kampanya süresince toplamda maksimum 900TL ödül alabilecektir.
Müşterilerimiz vadesiz hesaplarına yatırılan ödül tutarını dilediği gibi kullanabilecektir. (Para çekme, gönderme, vb.)
Kampanya kapsamında otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerimiz için otomatik fatura ödemelerine ait ilk kontroller 1 Kasım 2023’te gerçekleşecektir.

Mobilden müşteri olma aşamasında kurye aracılığı ile işlemlerini tamamlayacak olan müşterilerimiz, 31 Ekim 2023’e kadar belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra kampanyadan yararlanabilecektir. 31 Ekim’den sonra belge işlemleri tamamlanacak olan müşterilerimiz kampanyadan yararlanamayacaktır.

2 EKİM İLE 31 EKİM ARALIĞINDA BAŞVURUN

2 Ekim – 31 Ekim arasında mobilden Akbanklı olup vadesiz hesabından ya da kredi kartından Enerjisa elektrik fatura talimatı otomatik ödenen Akbanklılara nakit ödülleri,
– Ekim Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için Kasım Ayı’nın ilk 5 (beş) iş gününde,
– Kasım Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için Aralık Ayı’nın ilk 5(beş) iş gününde,
– Aralık Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için ise 2024 Ocak Ayı’nın ilk 5(beş) iş gününde vadesiz TL hesaplarına yatırılacaktır.

Nakit ödüller müşterilerimizin açık vadesiz TL hesaplarına ödenecektir. Vadesiz hesabı uygun olmayan / vadesiz hesap sahibi olmayan müşterilerimize ödül verilemeyecektir.

İlk ay fatura talimatı verip koşulları sağlayan ancak sonradan iptal edip ilk ay faturası otomatik ödenemeyen müşterilerimiz için kampanya kapsamında nakit ödül verilmeyecektir.

Fatura talimatı iptal edilmediği sürece kampanya dönemi kapsamındaki sonraki aylarda da kontrol devam edecektir.

Verilen otomatik fatura ödeme talimatlarının kampanya süresi içinde iptal edilmesi veya faturanın manuel ödenmesi (otomatik olarak ödenmemesi) durumunda kampanya kapsamında nakit ödüle hak kazanılamayacaktır.
Müşterilerimiz kampanya dışında farklı bir otomatik fatura ödeme talimatı için bu kampanyadan yararlanamayacaktır.

Akbank T.A.Ş. ve EnerjiSA kampanyayı durdurma, sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya koşulları ile ilgili konularda Akbank T.A.Ş. ve EnerjiSA kayıtları esas alınacaktır.

Kampanya ile ilgili konularda sorularınız için Akbank T.A.Ş. ile iletişime geçebilirsiniz.

*Uzaktan müşteri olma/Mobilden Akbanklı olma süreci için Akbank Mobil’i indirerek “Akbanklı olmak istiyorum” adımını takip edebilirsiniz. Uzaktan müşteri olma sürecimiz hakkında detaylı bilgi için tıklayabilirsiniz.

**Kampanya kapsamında nakit ödül ödeme işlemleri Akbank tarafından Akbank nezdindeki bankacılık işlemleri nedeniyle gerçekleştirileceğinden, ilgili konularda sorularınız için 444 25 25 numaralı Akbank Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.