Ekonomi

Enpara duyurdu: 3000 TL teşvik ödemesi yapılacak!

Çeşitli faktörler çerçevesinde zamlanan ve ekonomi ile siyasi alanlarda sorunların devam etmesinden kaynaklı olarak zamlanmaya devam eden gündelik hayat hizmetleri ve hizmet ürünleri, vatandaşları her sektörün kendi özelinde düzenlemiş olduğu kampanyaları araştırmak zorunda bıraktı. Kendine en uygun kampanyayı bularak masraflarını düşürmeye çalışan vatandaşlara, Enpara’dan da bir müjde geldi.

QNB Finansbank tarafından geliştirilen ve şubesiz olarak hizmet vermeye devam eden Enpara, yeni dönemde uygulaması aracılığı ile bankayı tavsiye eden her müşterisine 3 bin TL’ye kadar nakit ödemenin yapılacağını bildirdi.

Enpara’dan Tavsiye Kampanyası!

Geliştirmiş olduğu kredi kampanyalarının avantajlı fırsatları ile cüzdanları doldurmaya devam eden Enpara, yeni dönemde bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanyaya göre banka uygulaması aracılığı ile Enpara’nın Şirketim hizmetini yakınlarına tavsiye edenlere, 3 bin TL’ye kadar geri ödemesiz nakit desteğinin verileceği bildirildi.

Enpara Tavsiye Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

Enpara tarafından geliştirilmiş olan 3 bin TL kazanım garantili tavsiye kampanyasından, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile Enpara Şirketim hizmetini yakınlarına tavsiye eden ve ilgili yakınların banka bünyesine dahil olmasını sağlayan tüm müşteriler yararlanabilmektedir. Banka, tavsiyesi aracılığı ile hesap açtıran yakınları için müşterilerine 50 TL, POS cihazı kullanmaya başlayan yakınları için ise 100 TL, toplamda 3 bin TL ödeyeceğini bildirmiştir.

Enpara Tavsiye Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Enpara tarafından geliştirilmiş olan 3 bin TL kazanımlı yakını getir tavsiye kampanyasından, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile yararlanılabilmektedir. Mobil uygulama içerisinde bulunan “Bizi tavsiye edin” bölümünde yer alan Enpara Şirketim linkini yakını ile paylaşan ve ilgili link üzerinden bankaya katılımın sağlanmasına aracılık eden her müşteri, kampanya kazanımlarından yararlanabilmektedir.