Erdal Beşikçioğlu resmen açıkladı! Efsane, aynı kadro ile geri dönüyor! Behzat Ç aynı kadro ile pek yakında!

Bazı işler vardır ki üzerinden yıllar da geçse adı, sanı, oyuncuları, konusu ve daha pek çok özelliği ile dillere dolanır, hafızalara kazınır. İşte yayın hayatına Star TV ekranlarında başlayan ve tam olarak 3 sezon boyunca reyting rekortmenliğini korumayı başaran Behzat Ç. de izleyiciler için böyle bir dizi olma niteliğine sahip.

Her fırsatta sosyal medya hesaplarından dizinin yeni bölümlerinin çekilmesi gerektiğine, diziyi ne kadar özlediklerine dair paylaşımlarda bulunan ve Behzat Ç.’nin hem konu hem de oyunculuk performansları bakımından ayrı bir yere sahip olduğunu belirten sosyal medya kullanıcılarının talepleri sonunda karşılık buldu. Dizinin ana karakteri Behzat Ç.’ye hayat veren ünlü oyuncun Erdal Beşikçioğlu, dizinin çekimleri için “pek yakında” müjdesini verdi.

Erdal Beşikçioğlu Bombayı Patlattı!

2010 yılında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve hem konusu hem oyuncuların gerçekçi performansları sayesinde kısa sürede reyting listesinin zirvesine oturmayı başaran Behzat Ç. dizisi, son olarak bir dijital platform için çekilmiş ve bir sezon sürmüştü. İkinci sezon için çalışmalara başlayan ancak bir türlü sonuca bağlanamayan dizi, bu kararı ile hayranlarını oldukça büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı.

Diziye olan özlemlerini her fırsatta dile getiren izleyicilere, bu kez ilk ağızdan müjdeli haber geldi. Erdal Beşikçioğlu verdiği bir röportajda “Behzat Ç. pek yakında” diyerek, bombayı patlattı.

“Oyuncu Kadrosu Aynı!”

Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.’nin yeniden çekileceğini müjdeledikten sonra bir bomba daha patlattı. Ünlü oyuncu, ufak tefek yenilikler olsa da kadronun aynı olacağını belirtti.

“Tüm Oyuncular İçin Geçerli!”

Beşikçioğlu, dizinin ilk yayın hayatından sonra ikinci kez tekrar çekilmesi üzerine “Bizleri ikna etmek kolay. Kâğıt üzerinde yazılı olan şey etkiliyorsa bu yeterli. Tüm oyuncular için bu geçerlidir” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version