Politika

Erdal Beşikçioğlu’ndan ilk açıklama: “İki Angaralı Angara’ya çok şeyler yapacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ankara Etimesgut ilçesi adayı olan Erdal Beşikçioğlu, adaylık sürecine dair ilk açıklamalarda bulundu.

Ankara’da gerçekleşen basın açıklamasında, Beşikçioğlu şu ifadeleri kullandı:

“Etimesgut’ta müthiş bir rüzgar estireceğiz. Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız. Gelecekte baktığımızda umarım büyük keyif alırız. Bu, benim için büyük bir takım işi. Yalnız hiçbir şey olmaz. Umarım başarıyı hep birlikte elde ederiz. Etimesgut’ta geçireceğimiz yıllar umarım keyif dolu olur.”

Ayrıca Mansur Yavaş ile ilgili iddialara da yanıt veren Beşikçioğlu, “Mansur Başkan benim için çok önemli bir yerde. Benim Mansur Başkan ile sıkıntım olamaz. İki Ankara daha çok iş yapacağız.” dedi.

Beşikçioğlu, siyasete gelmeden önce farklı disiplinlerde çeşitli hareketlerde bulunduğunu ve Ankara’nın tekrar parlamasını sağlamak istediğini belirtti. Ayrıca, genç kuşakların yakalanması ve onların algılarının anlaşılması gerektiğini vurguladı.

“İki Angaralı Angara’ya çok şeyler yapacağız”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ‘adaylığına itiraz ettiği’ yönündeki iddialara da yanıt veren Beşikçioğlu, şunları söyledi:

“Mansur beyle biz hep görüştük. Dizi-filmlerimiz olduğumuz gidip ne yapacağımızı kendisine anlattık, özellikle pandemide Mansur başkanın Ankaramız için yaptıkları asla unutulmaz. Elimizden geldiğince onun yanında güçlü görünmeye çalıştık. Mansur başkan benim için çok bambaşka yerde. Çok değerli isim. Televizyonlarda izlediğim olayları ben yaşamadım, ‘vay be siyaset enteresanmış’ dedim. Mansur başkanımla asla sıkıntım olmaz. İkimiz de Angaralıyız… İki Angaralı Angara’ya çok şeyler yapacağız.”