Yaşam

Erkeğe Yılbaşı Sürprizi Yapmak İsteyenlerin Doğru Adresi Bodo!

İşe, eğitime, günlük sorumluluklara ara verip yalnızca kendimize ve sevdiklerimize vakit ayırdığımız en eğlenceli zamanlardan dır Yılbaşı gecesi. Aralığın son akşamı, gece yarısına doğru heyecan artar. Çünkü artık ocak ayına gireriz. Yeni fırsatlar, yeni ilişkiler, yeni geziler, yeni sorumluluklar ve başarılar bekler hepimizi. Yılın en çok beklenen karı da yağarsa o gün, keyfimize diyecek yoktur artık. Çünkü herkesi heyecanlandırır beyaz. Çocuklar Yılbaşı tatilinde hazır evdeyken kar topu oynayıp kardan adam yaparak çıkarır kış mevsiminin tadını. Her mevsimi bir başka güzel yaşadığımız ülkemizde, bu mevsimlere en çok yakışacak deneyim hediyeler, siz ve sevdikleriniz için bodo.com’da. Hediye almak istediğiniz hangi erkek olursa olsun yeni yılın ruhunu en iyi bu deneyimlerle hissettireceksiniz. Sıradan hediyeliklerin aksine, insana yaşam enerjisi katacak bu yepyeni tarzdaki hediyeleri yalnızca bodo.com’da bulabilirsiniz. ‘’Sanat’’, ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Romantik’’ gibi daha birçok kategoride, pek çok kurumdan en popüler deneyimleri bir arada bodo.com’da keşfedin!

Erkeklere Yılbaşı için sürpriz önerileri

Bodo deneyimleri, sevdiklerinize özel tasarım hediye kutularında sunabileceğiniz şık hediyeler olurken aynı zamanda birlikte gerçekleştirip yaşayabileceğiniz özel planlarınız da olabilir. Örneğin arkadaşınıza, eşinize, babanıza, oğlunuza, kardeşinize birbirinden renkli bodo deneyimlerini sunup birlikte Yılbaşını en güzel şekilde geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Erkek kardeşinize, ‘’İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu’’. Dilerseniz tüm arkadaşlarınıza sunup, bu macerayı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz: ‘’Rafting’’. Yıla, babanızla bomba gibi, sağlıklı, enerjik bir şekilde başlayın: ‘’İki Kişi için Asya Yakasında Aroma Masajı’’. Eşinizle evliliğinizin canlılığını arttıracak, birbirinizi iyi anlamak için önce dinlenip yenilenme fırsatı sunacak tatil deneyimlerine, kesinlikle göz atmalısınız: ‘’İki Kişi için Hafta Sonu SPA Tatili’’, ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’. Erkeklerin ilgisini en çok yoğunlaştırdığı alanlardan olan, yelkenciliğe, harika başlangıçlar yaratın: ‘’Arkadaş Grubu için Yelken ile Tanışma Eğitimi’’. Benzersiz deneyimlerle şaşırtmak için haydi, bodo.com’a!

Erkeklere Yılbaşı için kişiye özel sürprizler

Bazı heyecanlar, kişiye özeldir. Bodo’da sevdiklerinizin tarzını yansıtan onlarca deneyim hediyeyle tanışın https://bodo.com/tr/yilbasi-hediyeleri/erkege/! Sevgiliniz, çoğu insan gibi uçmayı seviyorsa bu kez yerini kokpitte ayırtın: ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’. İstanbul’a sizi ziyarete gelen kardeşinize Yılbaşı hediyesi olarak: ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’ sunabilirsiniz. Resim yapmaktan her zaman zevk duyan babanızı farklı bir yöntemle tanıştırın: ‘’Sanal Gerçeklikte Çizim’’. Gastronomi okumaya karar veren erkek arkadaşınıza, hem eğlenip hem de öğreneceği türden bir sürpriz: ‘’Balık Yemekleri Yapım Dersi’’. Oğlunuzun hayatına yeni renkler kazandırın: ‘’Wing Foil Deneme Dersi’’. Duygusal yapıda biri olan eşinize, ruhunu ısıtacak: ‘’Yatta Gün Batımı’’ deneyimi. Bodo ile yeni yılda yeni maceralara yelken açın.