Kamu

Erkek-Kadın zabıta memuru alımı yapılacak: 6 Gün içerisinde başvuru yapabilirsiniz!

Bu sene kamu kurumları ve belediyelerde işe girmek isteyenleri ilgilendiriyor. Belediye zabıta memuru kadrosunda alım için ilan verdi. Adayların 6 gün içerisinde yani 15 Eylül 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Diyarbakır İli Yenişehir Belediyesi ilan verdi. Verilen ilanda zabıta memuru kadrosunda personel alımı yapılacağı bildirildi. İlanda belirtilen şartları sağlayanlar, 15 Eylül 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR

İlan edilen unvan için mezun olunan okul itibarı ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, Önlisans 2020 yılı KPSSP93 sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

657 sayılı Kanunun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak. Boy ve Kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için; Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile 12.09.2022 – 15.09.2022 tarihleri arasında Fabrika Mahallesi 763. Sokak No: 3 Yenişehir/DİYARBAKIR adresinde bulunan Yenişehir Belediyesi Ana Hizmet Binası çok amaçlı toplantı salonuna (Evlendirme Salonu) mesai saatleri içinde şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.