İzmir Haberleri

ESHOT’ta kredi kartı geçmeye başladı; Türkiye İş Bankası, bombayı patlattı! “Bu yöntemle ulaşımın 20 TL’si bedavaya geliyor!”

Kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Türkiye İş Bankası, bu kez ulaşımda kredi kartı geçme uygulamasını yürürlüğe sokan İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğine gitti. Bir süre önce uygulamaya konulmuş olan ulaşımda kredi kartı kullanımında Maximum Mobil ile ödeme yapılması halin de ulaşım indirimi sağlayan Türkiye İş Bankası, Maximum kredi kartı sahiplerine 20 TL’ye varan indirim vaat etti.

TEMASSIZ 20 TL ULAŞIM YAPAN, 20 TL ALIŞVERİŞ İNDİRİMİ KAZANIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği gerçekleştirmiş olan Türkiye İş Bankası, 10 Ağustos 2022 tarihi ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Maximum Mobil’den katılım yaptıktan sonra, özel temassız özellikli İş Bankası kartları ile İzmir’de 20 TL’ye kadar ulaşım harcaması yapması halinde, 20 TL alışveriş indirimi hediye ediyor. Ulaşım harcamalarına ESHOT ve İZULAŞ otobüslerini dahil eden Türkiye İş Bankası; metro, tramvay, İZDENİZ gemileri ile Balçova Teleferik Tesisleri, Sasalı Doğal Yaşam Parkı ve Bornova Buz Pisti girişlerine ek olarak, maskematik gişeleri ile Birinci Kordon’da hizmet veren Nostaljik Tramvay ve İzmir Sebze ve Meyve Hall otoparkında yapılan harcamaları da kampanyaya esas olan 20 TL içerisinde değerlendiriyor.

KAMPANYAYA KATILMAK ŞART

Kampanyasını katılımlı bir şekilde düzenlemiş olan Türkiye İŞ Bankası, ulaşım harcaması gerçekleşmeden önce Maximum Mobil’de yer alan ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak kampanyaya katılımı zorunlu tutuyor. Aksi takdirde ulaşım harcamalarından 20 TL indirim kazanılamıyor.

KAMPANYADAN HER KART SAHİBİ YARARLANAMIYOR

Kampanya kapsamında bazı müşterilerine indirim vermeyen Türkiye İş Bankası, İş Bankası temassız özellikli bireysel kredi kartları olan Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard’ın yanı sıra bankamatik kartı ve MaxiPara Kart’ı sahiplerini kampanyadan yararlandırırken; ticari kredi kartları, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli aidatsız kredi kartı sahipleri ile Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak ulaşımını sağlayan Türkiye İş Bankalılar bu kampanyadan yararlanamıyor.