Eşi Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açan ünlü şarkıcı Hadise’nin dilekçesi ortaya çıktı: 6 milyon TL’lik kayıp!

Geçtiğimiz sene ani bir karar ile oyuncu Kaan Yıldırım ile olan uzun süreli ilişkisini bitiren ve hemen ardından da iş insanı Mehmet Dinçerler ile görüntülenen ünlü şarkıcı Hadise, son dönemlerde kendisinden hiç de alışılmayan bir şekilde özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Kaan Yıldırım ile olan ilişkisini bitirdikten hemen sonra Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye başlayan ve ardından da aynı hızda evlilik kararı olan güzel şarkıcı Hadise, nisan ayında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir tören ile sessiz sedasız dünya evine girdi. İlişkilerinin başlarında sürekli birlikte görüntülenen, konserlerde dahi birbirlerinden ayrılmayan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde hayranlarını üzen bir haber ile gündeme geldi.

Ortaya atılan iddialara göre Mehmet Dinçerler’in Hadise’nin sanat hayatını baskı altına almaya çalıştığı bu yüzden de ikilinin ortak bir kararda birleşemedikleri için ilişkilerini sonlandırmaya karar verdikleri bilgisi kaydedildi. İddialar üzerine Instagram hesabından yeni bir paylaşım yayınlayan Hadise, Mehmet Dinçerler ile olan evliliğini anlaşarak sonlandıramadıkları için boşanma davası açtığını bildirdi. Hadise’nin hemen ardından Mehmet Dinçerler’den de bir paylaşım geldi ve Dinçerler ayrılık kararının doğru olduğunu ancak buna sebep olanın sanat hayatı baskılaması olmadığını belirtti.

Birçok farklı iddianın ortaya atılan boşanma davasına ilişkin yeni bir haber gündeme geldi. Mahkemeye boşanma davasının açılması için dilekçe veren Hadise’nin, dilekçesinde yer verdiği ifadeler basına sızdı.

HADİSE’NİN DİLEKÇE DETAYLARI ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI!

Hadise’nin boşanma dilekçesinde Mehmet Dinçerler ile evli olduğu sürece tam 7 konserini iptal etmek durumunda kaldığını belirttiği iddia edildi.

KAYIP 6 MİLYON TL!

Evliliğinin başından bu yana bazı konserlerini iptal etmek durumunda kaldığını belirten Hadise’nin, bu süreç içerisinde kaybının 6 milyon TL olduğu öne sürüldü.

ORTAK FİKİRDE BULUŞAMAMIŞLAR!

Evlendikleri günden bu yana sahne hayatına dair hem eşine hem de eşinin ailesine açıklama yapmak durumunda kaldığını belirten Hadise’nin, 4 ayın sonunda bir sonuca varamayınca evliliğini bitirme kararı aldığı iddia edildi.

Exit mobile version