Magazin

Eşini kaybeden Ece Erken, cinayetin ardından soluğu savcılıkta aldı! Ünlü sunucu, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu’dan şikayetçi oldu!

Bir hafta önce hain bir saldırıya uğrayarak bacağına isabet eden 7 kurşundan sonra kan kaybı nedeni ile hayatını kaybeden Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat Şafak Yazıcıoğlu’nun cinayetine ilişkin ortaya atılan senaryolar araştırılmaya devam ediyor. Emniyet güçleri cinayet ile ilgili soruşturmalarına devam ederken Avukat Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi ünlü sunucu Ece Erken, yas sürecini yaşaması gereken yerde kendisine atılan iftiralar ile uğramak zorunda kalıyor.

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ardından, Sisi lakaplı Seyhan Soylu ve şarkıcı Nihat Doğan konu ile ilgili olarak yorumlarda bulunmuş ve Nihat Doğan yaptığı açıklamalar ile Ece Erken’i zor durumda bırakacak konulara değinmişti. Eşinin ölümünden bir hafta sonra, kendisi ve ölen eşi ile ilgili ortaya atılan iddialara karşı harekete geçen Ece Erken, soluğu savcılıkta aldı.

Nihat Doğan’dan Ece Erken’e Ağır Eleştiri!

Flash TV ekranlarında yayınlanan bir programın yorumcu koltuğunda oturan Nihat Doğan, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı yorumlar ile dikkat çekti. Cinayete kurban giden Mahmutyazıcıoğlu’nun 65 bin TL yüzünden öldürüldüğü iddiaları ortada dolaşırken, Nihat Doğan konu ile ilgili olarak avukatın eşi Ece Erken’e yüklendi.

Ece Erken’in her şeyi bildiğini ve gerçeği açıklaması gerektiğini söyleyen Nihat Doğan, olaylı bir ilişki süreci yaşadıktan sonra nikah masasına oturan çift ile ilgili “bazı kadınlar bazı adamlara uğursuz gelebilir” yorumlarında bulundu.

Seyhan Soylu’dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu İtirafı!

Nihat Doğan ile aynı programda yer alan ve programın moderatörlüğünü üstlenen Sisi lakaplı Seyhan Soylu da Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ilişkisine dair yorumlarda bulundu. Seyhan Soylu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Ece Erken’in zorlamalarından ötürü boşanmak zorunda kaldığını, aslında ailesinden hiç ayrılmak istemediğini ve bunları Mahmutyazıcıoğlu’nun direkt olarak kendisine anlattığını iddia etti. O dönem içerisinde Mahmutyazıcıoğlu’nun kendisine “hissediyorum, iki yakam bir araya gelmeyecek” dediğini iddia eden Soylu, konuya ilişkin ses kayıtlarını dinleteceğini de söyledi.

Ece Erken Şikayetçi Oldu!

Nihat Doğan ve Seyhan Soylu’nun kendisi ve ölen eşi ile ilgili ortaya attıkları iddiaların ardından soluğu savcılıkta alan acılı eş Ece Erken, “Öldürüleceğini biliyormuşum ve mirasa konmak için susmuşum iddiaları ortalıkta dolaşıyor. Acım çok büyük. Bana hakaret ediyorlar.” diyerek, iki isimden de şikayetçi oldu.