Eşini kaybeden Ece Erken’den kahreden paylaşım!

Sunucu Ece Erken 7 ay önce nikah masasına oturduğu eşi 42 yaşındaki Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu silahlı saldırıda hayatını kaybetmesi sonucu sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden kahreden paylaşımda bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi eski Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy’de kendisine ait olan balıkçıda silahlı saldırıya uğradı. Mahmutyazıcıoğlu, ağır yaralanırken kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Türkiye’yi sarsan olayla ilglili geniş çaplı operasyon başlatıldı. 19 adrese şafak operasyonu yapıldı. Aralarında tetiği çeken Kadir Yasak’ın da olduğu 11 kişi gözaltına alındı.

HÜZÜNLENDİREN PAYLAŞIM

Avukat eşinin kara toprağa veren Ece Erken, sosyal medya hesabından hüzünlendiren bir paylaşım yaptı. Erken, “Öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin çıkarı yok çıkası yok çıkarasım yok” ifadelerini kullandı.

Ece Erken, şüphelilerin yakalanmasının ardından sosyal medyada şu paylaşımı yapmıştı: “Allah’ım şükürler olsun. Yalvarıyorum, en ağır cezayı alsınlar. Ne olur en ağır cezayı alsınlar…”

‘DUALARINI ESİRGEMEYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN’

Ece Erken daha sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile olan nikah karesini şu sözlerle paylaştı: “HAYATIMI” kaybettiğim şu süreçte bir an olsun beni yalnız bırakmayan, başta eşimin ailesi olmak üzere dostlarıma ve sizlere yaşamış olduğum tarifsiz acımdan ötürü teşekkür etme fırsatı bulamadım.

Ancak bugün eşimin katillerinin yakalandığı haberinin bana verdiği güçle, başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ve acımı paylaşan herkese teşekkür etmek isterim.

Biz bu akşam canım kocamın duasını yaptık, dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.”

Exit mobile version