Gündem

Eşiyle kavga eden kadın, otelin 7. katından düşerek hayatını kaybetti: Cinayet mi yoksa intihar mı?

İstanbul Ortaköy’de bulunan lüks bir otelin 7. katından gece saatlerinde aşağı düşerek yaralanan 40 yaşındaki kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda adı geçen çiftin yaklaşık 1 hafta önce Almanya’dan Türkiye’ye geldikleri ve birçok kez kavga ettikleri bildirildi. Yüzünde, hayatını kaybeden kadının tırnak izlerinin olduğu belirlenen adam gözaltına alındı. Kadının eşi olan ve gözaltına alınan adamın ardından Beşiktaş polisi olayın perde arkasını araştırmaya devam ediyor.

Otelin 7. Katından Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Olay, Beşiktaş Ortaköy’de bulunan bir otelde dün gece saat 01.00 sularında yaşandı. Olayda, lüks otelin 7. katından beton zemine düşen 40 yaşındaki Ebru C. ağır yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı kadını ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Ebru C., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın bir cinayet olabileceği şüphesi gündeme gelirken, polis ekiplerinin araştırmalarını sürdürdüğü belirlendi.

Birçok Kez Kavga Ettikleri Öğrenildi

Olayla ilgili çalışma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu ve bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kamera kayıtları incelemelerinde, hayatını kaybeden Ebru C.’nin, otele 35 yaşındaki eşi Özgür A. ile birlikte geldiği tespit edildi. Polis, Özgür A.’yı gözaltına aldı. Polis ekipleri tarafından çiftin geçtiğimiz hafta 25 Şubat Cuma günü, Almanya’nın Hamburg şehrinden Türkiye’ye geldikleri ve otele yerleştikleri belirlendi. Olay günü çiftin otelden çıktıkları ve bir mekana gittikleri, ardından birçok kez kavga ederek otel odasına geri döndükleri ve otelde de kavgaya devam ettikleri öğrenildi.

Cinayet Mi, Yoksa İntihar Mı?

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, çiftin odaya girdiği sırada, Ebru C.’nin üzerinde etek olduğu ancak düştükten sonra üzerinde sadece iç çamaşırının olduğu belirlendi. Öte yandan kavga sırasında, kadının odadan çıkmaya çalıştığı ancak Özgür A.’nın, kadını sürükleyerek tekrar odaya aldığı öğrenildi. Ayrıca elde edilen bulgularda, Özgür A.’nın, Ebru C. aşağı düştükten hemen sonra odadan çıktığı da tespit edildi. Ebru C. ile Özgür A.’nın 20 yaşında bir çocukları olduğu öğrenilirken, Ebru C.’nin yüzünde boğuşmalardan kalan tırnak izlerinin olduğu da öğrenildi. Polis ekipleri olayın cinayet mi, yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor.