Kültür Sanat

Eski Bakan İrfan Gürpınar corona virüsü hayatını kaybetti!

Eski Turizm Bakanı İrfan Gürpınar’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Gürpınar’ın corona virüsü nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Gürpınar’ın vefatını Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Corona virüsü Türkiye’de can almaya devam ediyor. Son olarak siyaset dünyasının tanınan isimlerinden İrfan Gürpınar’ın virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. 18’inci, 19’uncu ve 20’nci dönem (1987-1999) Kırklareli milletvekilliği, 50’nci ve 52’nci hükümetlerde Turizm Bakanlığı yapan Gürpınar’ın vefatını Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu duyurdu.

Kesimoğlu sosyal medyadan başsağlığı diledi

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Kesimoğlu, “Kırklareli’mizin büyük bir değeri, danışmanı olarak görev yapmaktan onur duyduğum eski Milletvekilimiz ve Turizm Bakanımız, çok iyiliklerini gördüğüm sevgili ağabeyim İrfan Gürpınar’ı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Kırklarelimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Usta sanatçı Ali Cem Köroğlu koronavirüsten hayatını kaybetti!

Devlet Tiyatroları (DT) sahne ve kostüm tasarımcısı Ali Cem Köroğlu, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 62 yaşındaki Köroğlu’nun Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Devlet Tiyatrolarında kostüm tasarımcılığını yapan Köroğlu, İzmir Devlet Tiyatrolarında geçen hafta prömiyeri yapılan “Karıncalar-Bir Savaş Vardı” oyununun da sahne tasarımını üstlenmişti.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın eşi Süleyman Şah Gökcan koronavirüsten hayatını kaybetti!

 

AK Part Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın eşi Süleyman Şah Gökcan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kovid-19 testi pozitif çıkan ve 15 gündür Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 73 yaşındaki Gökcan, sabah saatlerinde akciğer ve kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Kıran Holding Onursal Başkanı Turgut Kıran hayatını kaybetti!

Kıran Holding Onursal Başkanı Turgut Kıran’ın hayatını kaybetmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cenaze namazına katıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Hastaneden flaş açıklama: Eski bakan hayatını kaybetti

Milli Savunma ve Milli Eğitim eski bakanlarından Nevzat Ayaz hayatını kaybetti. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybeden Ayaz hakkında hastaneden açıklama geldi.

Bir dönem Emniyet teşkilatında komiserlik ve müdürlük yapan eski Bakan Nevzat Ayaz, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.