Magazin

Eski dostlar düşman oldu! Survivor’ın yarışmacıları Batuhan ve Ayşe, birbirlerine girdi!

Ekranların sevilen yarışma programlarından birisi olan ve 2005 yılından bu zamana kadar yalnızca bir sezonluk ara veren Survivor, bu sene de reyting rekorlarını elinde tutmayı başarıyor. 2022 sezonuna şubat ayında başlayan ve yakın zamanda final yapacak olan yarışmada, geçtiğimiz sezonlarda yarışan başarılı isimler yer alıyor. Bu sebep ile “All Star” ismi ile yayınlanan yarışma programı, yarışma parkurları ve yarışmacı performansları ile olduğu kadar kazanma hırslarından doğan tartışmalara da şahitlik ediyor.

Geride bıraktığımız sezon içerisinde Survivor yarışmasının kadrosunda bulunan Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel, bu sene düzenlenen All Star konseptinde de performans sergilemeye devam ediyorlar. Yarışmasının final yapmasına bir aydan az bir zaman kala en başarılı yarışmacıların arasında kalmayı başarmış olan ikilinin, geçtiğimiz sezon kurdukları dostluklarının üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

Yarışma Esnasında Başlayan Tartışma!

İki gün önce yayınlanan bölümünde, Batuhan’ın Berkan’a karşı yarıştığı ilk oyununu kazanması, yarışmacıya bir sonraki fikstürde seçme hakkının verileceğini düşündürdü. Ancak arkadaşlarından, kendi düşünceleri doğrultusunda bir yanıt alamayan Batuhan, 2 tur dışarıda kaldı. Bunun sonucunda elinin soğuduğunu ve başarılı atışlar yapamadığını ifade eden Batuhan, Adem yerine kendisine seçme hakkının verilmesi gerektiğini düşündüğünü ifade etti. Batuhan’ın bu söylemleri, henüz yarışma sonlanmadan tartışmanın fitilini ateşledi.

Ayşe ile Birbirlerine Girdiler!

Yarışmanın tamamlanmasının ardından kamp bölgelerine geri dönen Kırmızı Takım, büyük bir tartışma yaşadı. Batuhan’ın kendisini ön plana çıkarmayı sevdiğini ve potaya girmekten korktuğunu belirten Ayşe, Batuhan’ı oldukça kızdırdı. Ayşe’ye karşı sesini yükselten Batuhan, eski dostu ile bitmek bilmeyen bir tartışma başlatmış oldu.

“3 Maymun Bile Olamıyor!”

Ayşe’ye karşı sert açıklamalarda bulunan Batuhan, tartışma sonrasında katıldıkları konseyde “3 maymun olmaya çalışıyor ama onu bile olamıyor” ifadelerini kullandı.