Eski eşine ve polise bıçaklı saldırıda bulunan şahıs yakalandı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, N.Y. isimli kadın, eski kocası C.B.’nin kendisini takip ettiğini iddia ederek polisten yardım istedi. Ancak olayın gelişimi beklenmedik bir şekilde ilerledi. C.B., evine bırakılan N.Y. ile polis ekiplerine bıçakla saldırıp, olay yerinden aracıyla kaçtı.

Olay, C.B.’nin bir süre ayrıldığı eski eşi N.Y.’yi yolda yürürken takip etmesiyle başladı. C.B., N.Y.’ye yaklaşıp konuşmak istediğini söyledi, ancak N.Y. bu teklifi reddetti. C.B. ise ısrarını sürdürdü.

N.Y., durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, N.Y.’yi evine bırakmak için aldı. Ancak araçlarını takip eden C.B., evin yakınında park ettiği aracından aldığı bıçakla polis ekiplerine ve N.Y.’ye saldırdı.

Geri dönüp polis ekiplerine saldırdı

Saldırı sonucunda herhangi bir yaralanma olmazken, C.B. olay yerinden aracıyla kaçtı. Ancak polis ekiplerinin takibi sonucu Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’nde durduruldu. Aracından inip yaya olarak kaçmaya başlayan C.B., bir süre sonra geri dönerek polis ekiplerine bıçakla saldırdı ve yakalandı. C.B.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde, C.B.’nin koşarak kaçtığı ve daha sonra geri dönerek polis ekiplerine saldırdığı anlar yer alıyor. Olayın ayrıntıları soruşturma kapsamında netlik kazanacak.

Exit mobile version