Eski sevgilisinin nişanlısını öldüren zanlının ifadesi kan dondurdu

Aydın Nazilli’de 12 yıldır birlikte olduğu sevgilisinden ayrılmasıyla kıskançlık krizine giren Turgut Şahin, eski sevgilisinin nişanlısını 8 yaşındaki kızının gözleri önünde kalbinden vurarak öldürdü.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 12 yıllık sevgilisi Turgut Şahin’den ayrılan adliye memuru Fatma Diril, Karacasu’da demircilik yapan Engin Şavk ile nişanlandı.

Durumu öğrenen eski sevgili Turgut Şahin, Diril’i tehdit etmeye başladı. Kadın da savcılıktan uzaklaştırma kararı aldırdı. Karara rağmen Şahin eski sevgilisi Fatma Diril’i rahatsız etmeye devam etti.

Kalbinden vurdu

Evin önüne gelen Şahin, Engin Şavk’ı silahla vurdu. Şavk, kalbine isabet eden tek kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayet zanlısı Turgut Şahin’in ilk ifadesinde ise şunları dedi: “Eski sevgilimin sosyal medya hesabında paylaştığı nişan fotoğrafını görünce deliye döndüm. Bana geri dönmesi için yalvardım. Ama o beni tercih etmedi.”

Fatma Diril’in eski sevgilisinin kendisine sürekli darp ettiği için ayrıldığı ve görev yaptığı Afyon’dan Aydın’a tayin istediği öğrenildi.

 

Exit mobile version