Personel Alımı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi için alımlar yapılacak! Başvuru ile ilgili detaylar açıklandı…

İlköğretim ya da ortaöğretim mezunu olanlar için güzel bir iş teklifi geldi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi kapsamında alınacak personeller için detaylar paylaşıldı. İŞKUR aracılığı ile yapılan duyuruda üniversitede çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacağı açıklandı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi için sürekli işçi alımı detayları paylaşıldı. Üniversite tarafından yapılan alımlar ve başvuru süreci vatandaşlar ile paylaşıldı. Adaylarda aranan nitelikler ve hangi kadroya alım yapılacağı da açıklanan bilgiler arasında yer alıyor.

Personel Alımı İçin Genel Şartlar

Eskişehir’de bulunan üniversitelerden biri olan Osmangazi Üniversitesi bünyesinde sürekli olarak çalıştırılarak işçi alımı yapılacak. İş ilanına ait detaylar da yakın zamanda yayınlandı. Başvuru yapmak isteyenler için sunulan genel şartlar ise şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • İlköğretim ya da ortaöğretim dengi okullardan mezun olmak.
  • 18 ile 35 yaş aralığında olmak ( son başvuru tarihinden itibaren 18 yaşını doldurmuş, 35 yaşını tamamlamamış olan kişiler).
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan 48. maddede belirtilen şartları taşımak.
  • Vardiyalı ya da dönüşümlü çalışma saatlerine engel bir duruma sahip olmamak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alınmaması.

 

İşe alım için sunulan şartlara uyan adaylar, başvurularını tamamlayabilir. İlköğretim, lise veya dengi okullardan mezun olan kişiler arasından 3 personel alımı yapılacak. Daimi, tam zamanlı ve deneme süreli olarak çalışma şekli bulunan iş ilanında temizlik görevlisi alınacağı da belirtildi. Kontenjan dağılımına ve başvuru koşullarına göre adaylar arasından kısa süre içinden seçimler yapılacak.

 

Nereden Başvuru Yapılacak?

Başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR internet sitesini kullanabilecek. İŞKUR’da yayınlanan ilanda detaylar da yayınlandı. İnternet sitesi üzerinden paylaşılan ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde başvuruların yapılması gerekiyor. Verilen süre dikkate alınarak adayların başvurularını eksiksiz bir şekilde tamamlaması gerekiyor.

 

İŞKUR’un internet sitesi üzerinden başvuru yapılabileceği gibi Eskişehir İŞKUR İl Müdürlüğü ya da Hizmet Merkezi’nden de başvurular yapılabilecek. Yüz yüze yapılacak başvurular için şahısların kendilerinin gitmesi gerekiyor. Başvurular hakkındaki detayları ve gerekli bilgileri takip etmek için üniversitenin internet sitesi ziyaret edilebilir.