Esnaf ve çiftçilere duyuruldu: Bu tarihe kadar yapana para verilecek!

Esnaf ve çiftçilere yönelik bir açıklama yapıldı Kuveyt Türk Bankası tarafından esnaf ve çiftçilere duyurdu. Bankadan alınan bilgilere göre, şubeye gitmeye gerek kalmadan görüntülü görüşmeyle Kuveyt Türk Bankası müşterisi olanlar kampanyaya dahil edilecek. Kampanyaya katılım koşulları ve detayları belli oldu.

Kuveyt Türk Bankası tarafından yapılan açıklamada, şubeye gitmeye gerek kalmadan görüntülü görüşmeyle banka müşterisi olan çifti ve esnafın 300 TL’lik Sağlam Nakit Kart harcamasına 300 TL harcama iadesi ve 2 fatura talimatına 500 TL Altın Puan ile toplamda 800 TL Hoş Geldin Paketi hediye edileceği kaydedildi.

KUVEYT TÜRK BANKASI’NDAN ESNAF VE ÇİFTÇİYE KAMPANYA;

31 Ağustos 2023 tarihine kadar Kuveyt Türk Mobil’den görüntülü görüşme ile müşteri olan şahıs firması ve çiftçiler 300 TL’lik Sağlam Nakit Kart harcamasına 300 TL harcama iadesi ve 2 fatura talimatına 500 TL Altın Puan ile toplamda 800 TL Hoş Geldin Paketi kazanıyor.

Hoş Geldin Paketi kapsamında görüntülü görüşmeyle Kuveyt Türklü olan şahıs firması ve çiftçi tüm müşterilerimize; ücretsiz 2 adet 10 yaprak çek karnesi (vergiler hariç), ücretsiz 100 adet çek tahsilatı, ücretsiz 2 adet HGS etiketi, ücretsiz Business Plus Kart, KOBİ Kart ve Tohum Kart sunulmaktadır. Hoş Geldin Paketi kapsamındaki ürünler için şubelerimize başvurabilirsiniz.

Müşteri olduktan sonra kartınızın gelmesini beklemeden Kuveyt Türk Mobil üzerinden kart bilgilerinizi görüntüleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

Kampanya kapsamında 31 Mart 2023 tarihine kadar ilk kez -tek seferde- yapılacak 300 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasıyla 300 TL’lik harcama iadesi kazanılır.

Kampanyadan faydalanılabilmesi için 300 TL harcamanın, müşteri olma tarihinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir.

Görüntülü görüşmeyle Kuveyt Türklü olan şahıs firmaları ve çiftçiler verecekleri fatura talimatının otomatik ödenmesiyle fatura başına 250 TL, toplamda 500 TL Altın Puan kazanır.

Müşteriler bu kampanyadan bir kez faydalanabilir.

Kampanya kazanımı tek seferliktir.

Kampanyaya katılım 1.000 kişi ile sınırlıdır.

Exit mobile version