Magazin

Esra Dermancıoğlu, estetik yaptıranları ti’ye aldı, Seda Sayan’dan cevap gecikmedi! Estetiğe para veremeyenler…

“Fatmagül’ün Suçu Ne?” isimli dizide canlandırdığı karakter ile hafızalara kazınan Esra Dermancıoğlu, gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan “Kaderimin Oyunu” isimli dizi ile izleyicinin karşısına çıkan Dermancıoğlu, oyunculuk performansı ile kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı.

Özü sözü bir, şeffaf oyunculardan birisi olan Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımları ile de gündemde kalmaya devam ediyor. Dizi projelerine ara verdiği zamanlarda dahi Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile magazin gündeminde yer almayı başaran ve paylaşımları nedeni ile bir kesim tarafından sık sık eleştirilen ünlü oyuncu, eleştirilere kulak asmadan, hayatı bildiği gibi yaşamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir paylaşım daha yapan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, paylaşımı ile tüm sosyal medya kullanıcılarını güldürmeyi başardı. Rol aldığı dizilerin dram ağırlıklı olmasına karşın gerçek hayatta oldukça esprili bir karaktere sahip olan Dermancıoğlu, estetik yaptıranlara göndermede bulunduğu videosu ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

ESRA DERMANCIOĞLU’NDAN ESPRİLİ PAYLAŞIM!

Kendisine yapılan eleştirilere aldırış etmeden sosyal medya paylaşımlarına devam eden ve hem camiayı hem de kendisini ti’ye alan videolar çeken Esra Dermancıoğlu, eğlenceli paylaşımları sayesinde sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir video paylaşan Esra Dermancıoğlu, videoda saç kurutma makinesini çalışır bir vaziyette iken yüzüne doğru tutarak, estetik yapanları ti’ye aldı.

“UZUN SÜRE BUNU UYGULARSANIZ BÖYLE KALABİLİRSİNİZ!”

Esprili video paylaşımına “uzun süre bunu uygularsanız böyle kalabilirsiniz, estetiğe para vermeye gerek yok” notunu düşen Esra Dermancıoğlu, estetik yaptıranlara isim vermeden laf çarpıtmış oldu.

SEDA SAYAN’DAN CEVAP GECİKMEDİ!

Geçirdiği estetik operasyonlar ile ünlenen Seda Sayan, Esra Dermancıoğlu’nun paylaşımına “seviyorum seni” yorumunu yaptı.