Esra Erol tarafından azarlanan genç kızdan, şok eden hamle! Ailesini aradı…

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da, bu sezonda izleyici tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Nerede ise her canlı yayında farklı bir konunun ele alındığı program, gündüz kuşağı programları içerisinde en çok izlenen konsept ile karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki kardeşinin, evli ve çocuklu bir adama kaçtığını söyleyen Münevver Yıldırı, Esra Erol’da programına katılarak programın sunucusu Esra Erol’dan ve ekibinden yardım istemişti. Yaşanan gelişmelerden sonra yeri bulunan genç kız ile ilgili program içerisinde olan olaylar, milyonlarca vatandaşın ve bazı ünlülerin tepkisini çekmiş, olay üzerine Esra Erol açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

Dün gerçekleşen canlı yayında, 18 yaşındaki Elif ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Genç kız ile ilgili yaşanan gelişmeleri, ablası Münevver Yıldırım açıkladıktan sonra Elif de canlı telefon bağlantısı aracılığı ile programa konuk oldu.

Ne Olmuştu?

Her gün farklı bir konunun işlendiği Esra Erol’da programı, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde Münevver Yıldırım isimli genç bir kadını konuk aldı. 18 yaşındaki kardeşinin, 40 yaşında evli ve iki çocuk babası bir adama kaçtığını ifade eden abla Münevver Yıldırım, konu ile ilgili olarak Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Yapılan araştırmalardan sonra canlı yayına getirilen Elif, yayına çıkıp yüzünü göstermek istememesine rağmen program sunucusu Esra Erol’un baskısı altına alındı.

Canlı yayın esnasında yüzünü gizleyen ve ağlayan genç kıza, 40 yaşındaki bir adama kaçtığı için sinirlenen Esra Erol’un azarlamaları damga vurdu. Kısa bir süre içerisinde sosyal medyada yayınlanan görüntüler, izleyicilerin tepkisi ile karşılaştı.

Ünlülerden Tepki Yağdı!

Esra Erol’un canlı yayında Elif’e bağırması ve onu milyonların önünde azarlaması, ünlü isimlerin dikkatini çekti. Hazal Kaya “sen kimsin de kadın üzerinden şov yapıyorsun?” diye tepki gösterirken, Yasemin Allen “yazıklar olsun” yazdığı bir gönderi ile Esra Erol’a yüklendi.

Elif’ten Şaşırtan Hamle!

Programın dün yayınlanan bölümünde, Elif’in ailesinden şok bir açıklama geldi. Aile, Elif’in küçük kardeşini aradığını ve eve geleceğini söylediğini açıkladı. Bunun üzerine canlı telefon bağlantısı kurulan Elif, yaşadıklarının ona çok ağır geldiğini ve ailesinin yanına dönmek istediğini söyledi.

Exit mobile version