Magazin

Esra Erol’a çıkıp ‘İneklerimi satıp karıma estetik yaptırdım’ demişti! Canlı yayında büyük yüzleşme

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’un programında şaşkınlık veren bir olay yaşandı. Samsun’da çiftçilik yapan 39 yaşındaki 3 çocuk babası Yalçın Okur, hayvanlarını satıp estetik yaptırdığı eşi Meral Okur’un evi terk etmesi üzerine programa başvurdu. Yalçın Okur, ”90 bin liralık hayvanlarımı 45 bin liraya sattım. Son 1 senedir bana seni seviyorum bile demedi.” şeklinde konuşmuştu. Yaşanan bu olayın ardından evi terk eden Meral Okur, canlı yayında eşiyle yüzleşti. İşte haberin detayları…

‘HEP KENDİNİ SEVDİ’

Canlı yanına katılan Yalçın Okur, “13 yıldır evliyiz. Eşim, kuzeni Büşra’nın yanına geldi. O burun estetiği olmuş. Eşim geldi bana 1 ay yalvardı, ‘bana da burun estetiği yaptır’ diye. Ben seni bu şekilde seviyorum, biz çiftçiyiz dedim ama ‘yok’ dedi, ısrar etti, ağladı. Bizi hiç sevmedi, çocuklarını sevmedi, hep kendini sevdi.” demişti.

“MASADA KALSAM DA YAPTIRACAĞIM”

Yalçın Okur, “15 bin lira ona vereceğime sana bilezik alayım dedim. Ama eşim ‘masada kalsam da yaptıracağım’ dedi. Baştan aşağı yeniden yaptım. Madem kötüydüm neden estetik yaptırmadan gitmedi?” diyerek isyan etmişti..

Yalçın, “Çocukları eve bırakmış, yemek bile yapmamış. ‘Ben gidiyorum kızım, kendi ayaklarımın üzerinde duracağım. İstanbul’a gidiyorum çalışacağım’ demiş.” diye konuşmuştu.

BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI

Ameliyat sonrası eşini arayan talihsiz adam, bir şok daha yaşadı. Yalçın, “Ben eşimi aradım, nasıl geçti diye bana, ‘Sana ne, seni ilgilendirmez. Ben seninle oynadım. Bana bir kere ‘canım kocacığım’ dese dünyaları veririm. 90 bin liralık hayvanlarımı 45 bin liraya sattım. Son 1 senedir bana seni seviyorum bile demedi.” şeklinde konuşmuştu.

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER

Estetik yaptırarak evi terk ettiği iddia edilen Meral ise programa yüzleşmek için geldiğini belirterek, “Ben sürekli gözyaşı döküyorum. Ben bu anı çok bekledim.” diye konuştu.

Öte yandan Meral, Yalçın için daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığını da belertti. Kocasının 1 senedir kendisini değiştiğini söylemesi üzerine Meral, “şimdi ben sana soruyorum!

Ben sana 15 yaşında geldim, sen benim ailem seni böyle kabul etmez dedin diye sırf sana kadınlık yapmak için ailenin istediği gibi giyinmeye başladım. Ben sana itiraz bile etmedim” dedi.

Karısının sözleri üzerine konuşan Yalçın Okur, “madem sana yıllarca ben mutluluk vermedim sen neden 3 tane çocuk yaptın” diye cevap verdi.

Evi neden terk ettiği sorusu üzerine yaşadıkları olayları detaylı bir şekilde anlatmaya başlayan Meral Okur, “Ameliyat oldum. Doktor bana 1-2 ay boyunca ağırlık kaldırmayacaksın dedi. Benim eşim gurbete gitti aramızda da hiçbir şey yoktu. Ben bir gün aradım dedim ki; ‘kardeşimin sevgilisiyle tanışmak istiyorum, çok da bunaldım onlarla tatile gidebilir miyim’ diye sordum.

‘İzin vermesem tavır yapacaksın git” dedi. Sen izin verdiysen verdin neden arkamdan annemi arıyorsun. Arkasında bir şey arıyorsun” dedi.

“BEN BU ŞEKİLDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM”

Yaşadıklarından bunaldığını belirten Meral Okur, “Ben yaşananlara çok sinirlendim senin çenene katlanamam ben. Gezmeye gideceğimi söylüyorum, kıyafet alıyorum laf ediyorsun, her şeye konuşuyorsun. Ben, bu şekilde yaşamak istemiyorum.” diye konuştu.