Magazin

Esra Erol’un Yufkacı Muammer olayında gelişme: Boşandılar!

RTÜK’ün evlilik programlarının yayınlanmasını yasaklaması üzerine farklı bir format geliştiren ve Esra Erol’da ismi ile ekranlara gelmeye devam eden ATV programı, akıllara durgunluk veren bir olayı işlemişti. Aylar önce işlenen ve “Yufkacı Muammer olayı” ismi ile gündemde yer alan konuya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Yufkacı Muammer Gündeme Bomba Gibi Düşmüştü!

ATV ekranlarının gündüz kuşağında yayınlanan programlarından birisi olan Esra Erol’da, geçtiğimiz aylarda akıllara durgunluk veren bir konuyu, ekranlara taşımıştı. Yanlarına işçi olarak girdikleri Yufkacı Muammer ile aşk yaşamaya başlayan ve aynı isme sahip olan eltiler Hamide Duman, bir süre sonra patronları ile olan üçlü ilişkilerini ilerletmiş ve eşlerinin dahi yaşadıklarına şahitlik etmelerine sebep olmuştu.

Esra Erol’da programına başvuru yapan ve konuya ilişkin yardım talebinde bulunan abi Mehmet Duman, yengesinin ve eşinin yanında çalıştıkları Yufkacı Muammer ile aşk yaşadıklarını dile getirmişti. O dönem içerisinde gündüz kuşağı bazında büyük ses getiren olay, günlerce konuşulmuştu.

Büyük Gelin Evlendi!

Bir süre sonra kapanan Yufkacı Muammer olayında, büyük gelin Hamide Duman’ın Muammer ile evlendiği ortaya çıkmıştı. Sosyal medya hesabından büyük olan Hamide Duman ile fotoğraflarını paylaşan Yufkacı Muammer, ilişki durumunu da “evli” olarak güncellemişti.

Boşandılar!

Uzun bir süre önce gündemde büyük yankı uyandıran ve birçok kesimden vatandaşın da büyük tepkisi ile karşılaşan Yufkacı Muammer olayında yeni bir gelişme yaşandı. Yufkacı ön adı ile tanınan Muammer, büyük olan Hamide Duman ile olan sosyal medya paylaşımlarını sıfırladı. 11 ay sonra yaşanan bu gelişme sonrasında Hamide ile paylaştığı fotoğrafları da silen Muammer, ilişki durumunu “boşanmış” olarak güncelledi. Bu gelişme üzerine sosyal medya kullanıcılarından Hamide’ye “değdi mi?” çıkışı yapıldı.