Magazin

Esra Ezmeci’nin paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarının gündemine girdi: Evliyim ama bakireyim, eşim…

Sosyal medyanın aktif olarak kullanılmaya başlanması, birçok yeni konu başlıklarını da gündeme getirmeye başladı. Normal şartlarda yaşadıkları ilişkileri ve evlilikleri bir başkasına açmaktan çekinecek olan kişiler, Instagram’ın soru- cevap etkinliği aracılığı ile kişisel sorunlarını paylaşarak, uzman isimlerden yardım talep etmeye başladılar. Bu kapsamda sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın takibe alınan ve ilişkilerini, evliliklerini kurtarmak amacı ile çareler arayan vatandaşlar Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin her gün düzenlediği soru- cevap etkinliklerine katılım sağlamaya başladılar.

Geçtiğimiz sezon FOX TV’de yayınlanan “Fulya ile Umudun Olsun” isimli programda klinik psikolog olarak görev alan ve ara ara programın canlı yayınına katılarak ikili ilişkiler hakkında açıklamalarda bulunan Esra Ezmeci, bu sayede kendisi için ekran önü macerasını başlattı. Bir süredir sosyal medyada düzenlediği soru- cevap etkinlikleri, itiraf saatleri ve diğer paylaşımları ile birçok kişi tarafından tanınmaya başlayan Esra Ezmeci, program sayesinde daha geniş bir kitleye hitap etmeye başladı.

Kadın- erkek ilişkileri üzerine birçok kitabı bulunan Esra Ezmeci, bu sezon “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya” isimli programda sunuculuk yapmaya başladı. FOX TV ekranlarında yayınlanan program kısa süre içerisinde gündüz kuşağının en çok izlenen programı olmayı başarırken, Esra Ezmeci’nin Instagram hesabından düzenlediği soru- cevap etkinlikleri de daha çok takip edilmeye başladı. Öyle ki geçtiğimiz günlerde bir takipçisinden gelen soruyu yanıtlayan Esra Ezmeci hem sosyal medyanın hem de basının büyük ilgisini çekti.

TAKİPÇİSİNDEN GELEN SORU ŞAŞKINLIK YARATTI!

Her gün, akşam saatlerinde ortalama 20 soruluk bir soru- cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, geçtiğimiz günlerde yine bir etkinlik düzenledi. Bir takipçisi, Esra Ezmeci’ye şöyle bir paylaşım gönderdi: “Evlendim ama hala bakireyim. Eşim çok utangaç, yaklaşmıyor.”

ESRA EZMECİ’DEN YANIT!

Takipçisinden gelen soruyu yanıtlayan Ezmeci, şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşmaması normal değil, bu duruma sebep olan konuları konuşun. Cinselliği konuşmak, sizi birbirinize yaklaştırabilir.”

HAFTA İÇİ HER GÜN EKRANDA!

Esra Ezmeci, hafta içi her gün saat 16:00’da FOX TV ekranlarında yayınlanan programı ile izleyicisinin karşısına çıkıyor.