Esra Ezmeci’ye skandal soru! Sosyal medya kullanıcıları soruyu görünce şaştı kaldı! “Bu kadarı da artık olmamalı, ahlak kalmamış!” Eşimi birden fazla erkek ile…

Genç yaşlarda yaptığı evlilikten bir erkek çocuğu dünyaya getiren ve yaklaşık 8 yıl önce de boşanan 36 yaşındaki Esra Ezmeci, boşandıktan sonra hayatını akademik kariyerine adadı. Önce Haliç Üniversitesi’nde psikoloji alanında lisans eğitimi alan sonrasında da aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlayan Esra Ezmeci, o dönem içerisinde akademik bilgisini kitaplara dökmeye başladı.

Özellikle kadın- erkek ilişkileri üzerine yoğunlaşan ve cinsellikten sözlü diyaloğa kadar pek çok başlık altında ilişkiyi kurtarmaya, canlandırmaya ve sağlamlaştırmaya yönelik bilgiler veren Klinik Psikolog Esra Ezmeci, adli bilimlerde de doktoraya başlayarak alanında kendisini geliştirmeye devam etti.

Akademik kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren bir taraftan da “Terapi Evreni” ismini vermiş olduğu kliniğinde danışanlarına yardımcı olmaya çalışan Esra Ezmeci, kliniğine gelecek durumu olmayan veya bir şekilde psikoloğa gitmekten utanan kişiler için de sosyal medya hesabından soru- cevap etkinlikleri düzenlemeye başladı. Her akşam düzenlediği etkinlikte ortalama 25 soru cevaplandıran Esra Ezmeci, verdiği tavsiyeler ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeye ve sosyal medyada popülerliğini giderek arttırmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir soru- cevap etkinliği düzenleyen ve kendisine gelen soruları yanıtlayarak sosyal medya kullanıcılarını hayrete düşüren Ezmeci, yine dikkatleri çekmeyi başardı. Ezmeci’ye gelen bir itiraf, “bu kadarı da olmamalı” dedirtti.

EŞİNİ ALDATTI, ESRA EZMECİ’DEN YARDIM İSTEDİ!

Son düzenlediği soru- cevap etkinliğinde de takipçilerinin sorularını yanıtlayan Esra Ezmeci, bir takipçisinden gelen soru ile sosyal medyayı salladı. Eşini birden fazla erkek ile aldattığını itiraf eden ve bazı alışkanlıklarından nasıl vazgeçmesi gerektiğini bilmeyen bir kadın, Ezmeci’den yardım istedi.

EZMECİ’DEN PROFESYONEL YANIT!

Psikolog olmasının getirisi ile soruları yargı duygusu olmadan yanıtlayan Esra Ezmeci “kaybedeceklerinizi ve size yapılsa neler hissedeceğinizi düşün, bu durumdan uzak durum” ifadelerini kullandı.

TAKİPÇİSİ ARTMAYA DEVAM EDİYOR!

Esra Ezmeci, 5 milyon kişiye yaklaşan takipçi sayısı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Exit mobile version