Esra Ezmeci’ye sorularını yönelten sosyal medya kullanıcıları “yok artık” dedirtti! “Kaynanam benim geceliklerimi giyerek kocamın yanına…”

Haliç Üniversitesi psikoloji bölümü mezunu olan ve ardından da yine aynı bölümde yüksek lisans yapan Esra Ezmeci, şu sıralar adli bilimlerde doktora yapmaya devam ediyor.

Bir süredir sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilen Klinik Psikolog Esra Ezmeci, popülerliğe kavuşmasını sağlayan soru- cevap etkinliklerini düzenlemeye devam ediyor. Son olarak dün akşam düzenlediği etkinlik ile takipçilerinin ve diğer sosyal medya kullanıcılarının karşısına çıkan Esra Ezmeci, yine sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı.

SORU- CEVAP ETKİNLİĞİ YİNE OLAY OLDU!

Uzun süredir aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni bir soru- cevap etkinliği düzenleyen Klinik Psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinin ve diğer sosyal medya kullanıcılarının yakın takibine alındı.

Dün akşam yeni bir soru- cevap etkinliği düzenleyen Klinik Psikolog Esra Ezmeci kendisine gelen soruları yanıtladı. Ezmeci’ye gelen sorular yine dudakları uçuklattı.

“KAYNANAM GECELİKLERİMİ GİYİYOR!”

Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin Instagram hesabından düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliğine katılan bir sosyal medya kullanıcısı, özel hayatında yaşadığı bir problem ile ilgili Ezmeci’ye danıştı. Sosyal medya kullanıcısı, sorduğu soruda şu ifadeleri kullandı: “Kaynanam bize gelip benim geceliklerimi giyiyor. Yatağıma kocam ile birlikte yatıyor ve bana salona gitmemi söylüyor. Ne yapmam lazım?”

ESRA EZMECİ’DEN NET YANIT!

Kaynanasının kendi geceliklerini giyerek kocasının yanına uzandığını söyleyen sosyal medya kullanıcısına yanıt veren Esra Ezmeci, sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın takibe alındı. Esra Ezmeci, kendisine gelen soruya şu şekilde karşılık verdi: “Bunun hoşunuza gitmediğini söyleyin ve bu konuda kaynananıza karşı net bir sınır çizin.”

Exit mobile version