Magazin

Estetiğin dozunu kaçıran Umut Akyürek, bu kez de eşi ile şoke etti! Umut Akyürek’in eşinin yaşını duyanlar şaştı kaldı!

Ülkemizin değerli ses sanatçılarından birisi olan Umut Akyürek, her dönem olduğu gibi yeni dönemde de kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Başarılı kariyer hayatının yanı sıra aile hayatı ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Umut Akyürek, herkes tarafından parmak ile gösteriliyor.

Uzun süredir müzik piyasasında olan ve başarılı kariyeri ile zirveye giden yolda emin adımlar ilerlemeye devam eden ses sanatçısı Umut Akyürek, güzelliği ile de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mavi gözleri ve açık ten rengi ile 18’lik genç kızlara taş çıkaran Umut Akyürek, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile sosyal medya kullanıcıları tarafından sık sık gündeme getiriliyor.

Bir süredir mutlu bir evlilik yürüten ve evliliğinden “Melek Bal” ismini verdikleri 17 yaşında bir kız çocuğuna sahip olan Umut Akyürek, kızının güzelliği ile de herkesi ailesine hayran bıraktırıyor.

Sansasyonel haberlerden ve magazin gündeminden uzak bir hayat sürdürmeye gayret eden ancak yine de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sayesinde dijital dünyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran Umut Akyürek, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetikler ile gündeme gelmişti. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı “bu kez estetiğin dozu kaçtı” savunmasını yaparak Akyürek’in doğallığını tamamen kaybettiğini ifade etmişlerdi.

Bir süredir yaptırdığı estetikler ile gündemde kalan Umut Akyürek, bu kez de eşi ile adından söz ettirdi. Oktay Ertuğrul’u ilk kez görenler yaşına inanamadı.

EŞİNİN YAŞINI TAHMİN EDEMEDİLER!

Geçtiğimiz günlerde 18 yıllık eşi Oktay Ertuğrul ile bir fotoğraf paylaşan Umut Akyürek sosyal medyanın gündemine oturdu. Oldukça genç gösteren Oktay Ertuğrul, sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı.

50 YAŞINDA DELİKANLI!

Kendisi de müzisyen olan Oktay Ertuğrul, oldukça genç göstermesine rağmen aslında 50 yaşında. Sosyal medya kullanıcıları Ertuğrul’a “genç delikanlı” yakıştırması yaptılar.

SÜLÜK VİDEOSU OLAY OLMUŞTU!

Gençleşmek uğruna her yolu deneyen Umut Akyürek, geçtiğimiz günlerde yüzüne yapıştırdığı sülükler ile bir video çekmiş ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu.