Ethereum yükseldi Bitcoin geriledi! 3 Altcoin ise çılgın yükselecek! İşte kripto para dünyasında son durum

Kripto para dünyasın hareketlilik devam ediyor. Ethereum rallisini uzattı ve ABD doları karşısında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.800 $’a yaklaştı. Bitcoin ise 54 Bin Dolar seviyesine geri döndü. 3 Altcoinde ise hızla yükselme bekleniyor.

Kripto para birimi Ethereum‘un değeri, gün içinde gerçekleşen artışla birlikte 2 bin 800 doları gördü. Böylelikle Ethereum’un toplam piyasa değeri şu anda 322 milyar dolara ulaşmış oldu.

Bitcoin’den sonra kripto para piyasalarının en değerli parası olan Ethereum değerindeki rekor artışla, Bitcoin’in toplam piyasa değerinin üçte birine erişmiş oldu.

Ethereum’un fiyatı şu anda 2.700 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerinde işlem görüyor. Kazançlar yükseliyor ancak düşüşlerin 2.650 $ civarında olması muhtemel.

Artışlar bu hızla devam ederse Ethereum kısa vadede 3 bin dolar, uzun vadede ise 5 bin dolar seviyesine ulaşabilir.

DÜŞÜŞLERE DİKKAT!

Ethereum fiyatı 2.650 dolarlık destek seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde kalamazsa analiste göre, 2.580 dolar seviyesine doğru dalabilir.

Ethereum yükseldi Bitcoin geriledi.

BİTCOİN NE KADAR OLDU?

Kripto para piyasalarında 2018 yılı Ağustos ayından bu yana ilk kez Salı günü yüzde 50’nin altına gerileyen Bitcoin‘in payı Cuma günü erken saatlerde yüzde 48.2’ye kadar indi. Destekte tutunan Bitcoin yeniden yükselişe geçti ve şu anda 54.400 dolar seviyesinden işlem görüyor. Analistler 55.000 dolar seviyesinin altındaki olumsuzluklara karşı yatırımcıları uyarıyor.

KRİPTO’DA SON RAKAMLAR

Ripple (XRP), günde %10’un üzerinde artışla 1.57 dolar civarında işlem görüyor. Kısa bir süre önce Ripple, 1,92 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu dikkate değer bir rekor, çünkü 2020’nin sonundan 2021’in başına kadar Ripple, bir davaya karıştı. Ancak, bunun Ripple kullanıcıları üzerinde pek bir etkisi olmuş gibi görünmüyor.

3 ALTCOİN HIZLA YÜKSELECEK

Analistlerden yavaş yavaş yükselişlere dair tahminler ve açıklamaları da gelmeye başladı. Uzman tahminleri arasında Nisan ayı başlarında tüm zamanların en yüksek seviyesi 0,031 dolara kadar büyük bir çıkış yapan dağıtık web protokolü Holochain (HOT) da var. Holo’nun tekrar patlak vereceğine inanan analistler, ikinci rallisinin muhtemelen Haziran ortalarında gerçekleşeceğini tahmin ediyor.

Ripple, Swipe ve Tellor yükselecek.

Analistlerin kısa vadede muhtemelen hareket edeceğini söylediği diğer iki kripto para da akıllı cüzdan varlığı Swipe (SXP) ve oracle projesi Tellor (TRB). Swipe Bitcoin çiftindeki yüksek seviyesinden %80 düşüşle çok fazla ters potansiyele sahip. Tellor’un ise teknik analizi güçlü görünüyor ve muhtemelen genişlemeye ve hızlanmaya başlayacak.

KRİPTO PARADA YERLİ YATIRIM

Türkiye’de halka açık bir şirket, Bitcoin ve altcoin dünyasına yatırım yaptı. Finansal teknolojiler alanında yatırımlar yapan Hedef Girişim ve İdealist Danışmanlık, Türkiye’nin Bitcoin ve kripto para borsalarından biri olan ICRYPEX’in yüzde 30’una ortak olduklarını açıkladı.Toplam 129 kişilik ekibiyle hizmet veren ICRYPEX, USD ve Usdt para birimlerini aynı anda sunan tek platform olarak Türkiye’de öne çıkıyor.

Hedef Girişim, özellikle finansal teknoloji alanında yatırımlar gerçekleştiriyor. İdealist Danışmanlık ise danışmanlık faaliyetlerinin yanı sıra teknoloji alanında yatırımlar yapıyor.

 

Exit mobile version