Eti Maden İşletmeleri işçi alıyor! Yüzlerce personel alınacak: 26 Ağustos’a dikkat

Eti Maden İşletmeleri, ülke genelinde dikkat çeken bir işçi alımı duyururken hangi illerde alım yapılacağı da araştırılmaya başlandı. Eti Maden İşletmeleri, taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere 256 sürekli işçi alımı yapacağı ifade edilerek başvuruların detayları ve aranan şartlar kısa süre içinde açıklanacağı bildirildi.

256 İŞÇİ ALIMI

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde 256 sürekli işçi alımı için gerekli izinleri aldığı ifade edilerek bu alımların kurumun Bandırma, Bigadiç, Kırka ve Emet’teki bor işletme müdürlüklerinde gerçekleştirileceği ve toplam 256 işçi alımı yapılacağı ve en az lise mezunlarının başvurabileceği ifade edildi.

İş başvuruları, İŞKUR üzerinden gerçekleştirileceği başvuruların 26 Ağustos 2024 tarihinde yayımlanması beklendiği ve adayların İŞKUR’u takip etmeleri gerektiği bildirildi.

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü için 16 işçi alınacak. Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü de 16 işçi alacak. Kırka Bor İşletme Müdürlüğü, 162 işçi ile en fazla alım yapacak işletme olacak. Emet Bor İşletme Müdürlüğü ise 62 işçi alacak.

KADRO DAĞILIMI

Alımların büyük bir kısmı makine, metal, endüstriyel otomasyon ve kimya teknolojileri gibi bölümlerden yapılacağı ayrıca elektrik, motorlu araçlar teknolojisi ve harita-tapu-kadastro gibi bölümlerden de işçi alımları gerçekleştirileceği aktarıldı.

Exit mobile version