Ekonomi

Ev alacak olan vatandaşlara Fibabanka’dan 120 ay vadeli konut kredisi

Fibabanka tarafından konut kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında ev alacak olan vatandaşlara 120 ay vadeli konut kredisi verileceği belirtildi. Banka tarafından yapılan kampanya açıklamasında ise “120 aya varan vade seçenekleri ve piyasadaki faiz değişimlerinden etkilenmeyen sabit taksit avantajlarıyla ev sahibi olma ayrıcalığı Fibabanka’da!” ifadelerine yer verildi.

120 AY VADE

Konut kredisi kampanyasının neler sunduğu avantajlar da paylaşıldı. Yapılan açıklamada 10 yıla kadar uzayan vade alternatifleriyle piyasadaki faiz değişimlerinden etkilenmeden sabit taksitlerle ev sahibi olmanın ayrıcalığı sunulduğu belirtildi ve konut kredisinin 120 aya varan vade ayrıcalıklarıyla, bütçenizde en uygun ödeme planı oluşturulabileceği vurgulandı.

KREDİNİN DETAYLARI 

Kredinin TL cinsinden kullanılacağı vurgulandı ve kredinin gerçek kişiler tarafından kullanıldığı takdirde BSMV ve KKDF’den muaf olduğu gerçek kişi adına kullanılan sabit faizli kredilerde erken ödeme yapıldığında, kalan vade 36 ayı geçmiyorsa anapara tutarının %1’i, kalan vade 36 aydan fazla ise anapara tutarının %2’si kadar erken ödeme ücreti alınacağı vurgulandı. Teminat olarak ise konutun ipotek alınacağı bildirildi.

BAŞVURU BELGELERİ 

Bu kredi kampanyasına başvuru yapacak olan vatandaşların bazı belgeleri hazırlamaları gerekmektedir. Bu belgeler ise şöyle:

Bordrolu Çalışanlar İçin

Nüfus cüzdanı fotokopisi

Son aya ait maaş bordrosu

Tapu fotokopisi

Firma Ortakları İçin

Nüfus cüzdanı fotokopisi

Son üç yıla ait onaylı bilanço ve gelir tablosu

Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi

Vergi Levhası fotokopisi

Son döneme ait mizan

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.