Ev alacaklara Ziraat Bankasından müjde! Yeşil Ev Konut Kredisi faiz oranları açıklandı

Ziraat Bankası tarafından konut alımı yapacak olan vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası yayımlandı. Bu kampanya “Yüksek Enerji Performanslı, Çevre Dostu Evlere Avantajlı Kredi Ziraat’te” sloganı ile paylaşıldı. Kredi kapsamında 120 ay vade imkanı sağlanıyor ve faiz oranları da müşteriler ile paylaşıldı.

Ziraat Bankası tarafından bu kredinin açıklamasında “Ülkemizdeki enerji verimliliği yüksek konut sayısını arttırmak amacıyla, Enerji Kimlik Belgesi bulunan konutlara özel avantajlı kredi Ziraat’te.” ifadelerine yer verildi ve Enerji Verimlilik Belgesi (EKB) bulunan ve enerji performansı A ve B sınıfı olan konutların finansmanı kapsamında kredi kullandırılacağı ifade edildi.

120 AYA KADAR VADE İMKANI

Ayrıca yapılan açıklamada bu kredi kampanyasında 120 aya varan vade imkanı olduğu belirtilerek satın alacağınız konutun eksper​tiz değerinin en fazla %80’ine kadar kredi kullanılabileceği belirtildi.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilir. Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir. Bununla birlikte hayat sigortası ve zorunlu deprem sigortası da sunulmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI 

Bu kredi için başvuru yapacak olan müşteriler sadece Ziraat Bankası şubeleri üzerinden başvurularını yapabileceklerdir.

Başvuru yapacak olan vatandaşların bazı belgeleri hazırlaması gerekiyor. Ziraat Bankası tarafından belirlenen belgeler ise şöyle:

Başvuru Formu,

Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,

Çalışma durumunuza göre gelir belgesi,

Serbest Meslek Mensupları için, bağlı oldukları meslek kuruluşundan alınan üyelik belgesi fotokopisi,

Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi,

Satın alınmak istenen konutun tapu belgesi fotokopisi,

Şubece talep edilebilecek diğer belgeler

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version