Ev hanımları ve öğrenciler için gelir belgesiz ihtiyaç kredisi, resmen onaylandı! O bankalar, 25 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacak! 2022 gelir belgesiz kredi

Ev hanımları, herhangi bir gelirleri olmadığı için nakit sıkıntısı çekmeye devam ederken, son zamanlarda zamlanan günlük hizmet fiyatları aile bütçesini iyice zorlamaya başladı. Bankalar, 2022 yılına girilmesi ile birlikte nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için çeşitli ihtiyaç kredi kampanyaları geliştirirken, gelir belgesiz ibraz edemeyen ev hanımlarını da unutmadıklarını açıkladılar.

Yeni dönemde kendi ihtiyaçları ya da evin ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ev hanımları için özel olarak geliştirilmiş olan gelir belgesiz kredi desteği, ev hanımlarının büyük ilgisi ile karşılaştı. Ayrıca gelir belgesiz ibrazı yapamayan diğer kişiler de ilgili krediden yararlanabilmek için bankalara akın ettiler. Peki, gelir belgesiz kredi nedir? Avantajları nelerdir?

Akbank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Desteği

Ocak ayı itibari ile geliştirmiş olduğu yeni dönem kredi kampanyaları ile kendinden söz ettirmeyi başaran Akbank hem ev hanımları hem de kredi başvurusu esnasında gelir belgesi gösteremeyen diğer vatandaşlar için yepyeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı.

Akbank’ın gelir belgesiz kredisinden yararlanmak için kira, başkasının üzerinden alınan bir emekli maaş, gayrimenkul vb. şartların sağlanması yeterli. Banka, ilgili hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

HSBC Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Desteği

Özel bankalardan biri olarak hizmetlerine devam eden HSBC, yeni dönemde ev hanımları, öğrenciler ya da gelir belgesine sahip olmayan diğer kişiler için yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini açıklayan bir diğer banka oldu. Banka, ilgili kampanyası için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Türkiye İş Bankası Gelir Belgesiz Kredi Desteği

Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi olan İş Bankası, yeni dönemde gelir belgesiz kredi desteği vereceğini açıklayan bankalardan biri oldu. Bankanın örnek kredi hesaplama tablosu, şu şekilde yayınlandı:

Exit mobile version