Magazin

Ev hapsi itirazı reddedilen ünlü şarkıcı Gülşen hakkında iddianame hazırlandı: 3 yıl hapsi istendi!

Ev hapsinde olan ünlü şarkıcı Gülşen’in karara itiraz etmesine red cevabı veren mahkemeden iddianame haberi geldi. Gülşen’in yargılanmasına ilişkin iddianamenin hazırlandığı ortaya çıktı.

EV HAPSİ İTİRAZINA RED CEVABI!

Bir hafta önce sosyal medyaya düşen 4 ay önceki konser görüntüsü sebebi ile bir anda sosyal medyanın ve ülkenin gündemine oturan ünlü şarkıcı Gülşen, hakkında başlatılan soruşturmanın hemen ardından gözaltına alındı. İfadesinde görüntüleri kimin servis ettiğini bilmediğini ancak bu durumun tamamen provokatif amaçlı ortaya çıktığını düşündüğünü belirten Gülşen, bakımına muhtaç olan bir çocuğunun olması sebebi ile tutuksuz yargılanmasını talep etmişti.

Tüm ifadelerine ve gözaltı öncesi yayınlamış olduğu özür mesajına rağmen bir iki saat içerisinde hakkında tutuklama kararı verilen Gülşen, birkaç gün cezaevinde kaldıktan sonra ev hapsine alındı. Geçtiğimiz günlerde avukatları aracılığı ile ev hapsi kararına itiraz eden Gülşen’e, mahkemeden red cevabı geldi.

İDDİANAME HAZIRLANDI!

Ev hapsinde kalmaya devam eden ünlü şarkıcı Gülşen hakkında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Mahkemeden alınan bilgilere göre        savcılığın iddianameyi hazırladığı öğrenildi. Bir süredir ülke gündeminden düşmeyen ünlü Gülşen hakkında 3 yıl hapis istenmesine karar verildi.

AÇIKLAMA GELMEDİ!

30 Nisan tarihinde vermiş olduğu konserde İmam Hatip mezunları için sarf etmiş olduğu talihsiz cümlelerden sonra hakkında soruşturma başlatılan ve bir gün içerisinde gözaltına alınarak apar topar Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne sevk edilen Gülşen  bir iki gün sonra ev hapsine alınması şartı ile tahliye edildi. Tepkilere sebep olan karardan sonra açıklamalarda bulunan avukatlar karara itiraz edeceklerini açıkladıktan sonra haber geldi ve Gülşen’e red cevabı verildi.

Gülşen’in ev hapsine itirazının red edilmesinin ardından 3 yıl hapsinin istendiği iddianamenin hazırlanması, sosyal medyanın tepkisine sebep oldu. Ünlü şarkıcının avukatlarından henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.