Ev hapsi kararına itiraz eden Gülşen, o isimler için harekete geçti: 3 magazin yorumcusu için tedbir kararı aldırıldı! Beyaz TV’nin ünlü sunucuları…

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan başarılı şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde cezaevine gönderilmiş ve ardından da ev hapsinin devamlılığı koşulu ile tahliye edilmişti. Karara itiraz eden Gülşen, şimdi de 3 sunucu hakkında tedbir kararı aldırdı.

EV HAPSİ KARARINA İTİRAZ EDİLDİ!

Nisan ayının sonunda verdiği bir konserde İmam Hatip mezunlarına ilişkin kurduğu cümleler sebebi ile hakkında soruşturma açılan ve bir gecede gözaltına alınarak saatler içerisinde tutuklanan ünlü şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’ne gönderilmişti. Tutuklama kararının hemen ardından bir dilekçe ile karara itiraz eden avukatlar, itirazlarında haklı çıktı ve yargı günler sonra Gülşen’in cezaevinden çıkarılmasına ancak ev hapsine alınmasına karar verdi.

Ev hapsi başlayan ve hala toplumun büyük bir kesiminden destek gören Gülşen, yeni kararın da kaldırılmasına yönelik avukatlarına dilekçe talimatı verdi. Gülşen’in avukatları, dün ev hapsine itiraz etmek üzere savcılığa dilekçe verdi.

HAREKETE GEÇTİ!

Şimdilerde ev hapsinde olan ve İmam Hatiplilere ilişkin kurduğu cümle yanlış olsa da özür dilediği için toplumun büyük bir kesimi tarafından hapsedilmesine yanlış gözü ile bakılan Gülşen, kendisi hakkında haber yapan ve aşağılayıcı cümleler kullanan magazin yorumcuları için harekete geçti. Avukatlarına talimat veren Gülşen, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Magazin isimli programın sunucuları Didem Delen, Pınar Eliçe ve Bilal Özcan için suç duyurusunda bulunulmasını istedi.

KARAR ÇIKTI!

Ünlü şarkıcı Gülşen’in ricası üzerine harekete geçen avukatlar, Beyaz Magazin yorumcuları Didem Delen, Pınar Eliçe ve Bilal Özcan için savcılığa dilekçe sundu. İtibar zedeleme vb. konulardan karar varan mahkeme, üç sunucunun 2 ay süre ile Gülşen hakkında konuşmasına tedbir kararı getirdi.

Exit mobile version