Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay: İş Bankası’ndan 750 Bin TL Konut Kredisi Kampanyası!

Ev sahibi olma hayali kuranlar için İş Bankası tarafından müjdeli bir haber var! Artık 750 bin TL'ye kadar olan konut kredisi imkanıyla ev sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Detaylar haberimizde!

750 Bin TL Konut Kredisi Kampanyası

Son dönemlerde ev fiyatlarının hızla artmasıyla birlikte, bankaların konut kredisi fırsatları da dikkat çekiyor. İş Bankası, müşterilerine 750 bin TL’ye kadar konut kredisi imkanı sunuyor. Bu kampanya ile ev sahibi olmak isteyenler, hemen hayallerine bir adım daha yaklaşabilirler.

Hayat Sigortası Opsiyonu Yok!

İş Bankası, konut kredisi alacak müşterilerine hayat sigortası seçeneği sunmuyor. Bu da müşterilere daha esnek bir ödeme seçeneği sunuyor. Ayrıca banka, faiz oranlarını da yüzde 3.20 olarak belirleyerek müşterilerine uygun ödeme koşulları sunuyor.

Ödeme Koşulları ve Vadeler

İş Bankası’nın 750 bin TL konut kredisi kampanyası için vadeler 120 aya kadar uzatılabiliyor. Bu sayede müşteriler, ödeme koşullarını kendilerine uygun şekilde belirleyebiliyorlar. Aylık taksit tutarı ise 24 bin 560 TL olarak hesaplanıyor.

Banka Müşterilerine Kolaylık Sağlıyor

İş Bankası’nın sunduğu konut kredisi kampanyası, ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlıyor. Hayat sigortası seçeneğinin zorunlu olmaması ve düşük faiz oranları ile müşterilere cazip bir fırsat sunuyor.

Ev sahibi olmak artık hayal değil! İş Bankası’nın 750 bin TL konut kredisi kampanyası ile evinizin tapusuna hemen sahip olabilirsiniz.

Exit mobile version