Ev sahibi olmak isteyenlerin dikkatine: TOKİ 1+1 evleri 113 bin TL’den, 2+1 evleri 134 bin TL’den satışa çıkardı!

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerden ötürü zamlanan emlak fiyatları, uygun fiyatlar karşılığında daire sahibi olmak isteyen vatandaşların hayal kırıklığına uğramalarına sebep oldu. Mevcut birikimleri güncel konut fiyatlarını karşılamayan vatandaşlar, uygun fiyatlar karşılığında ev sahibi olmanın yollarını araştırmaya başladılar.

Vatandaşların “ucuza ev” arayışlarına sessiz kalmayan TOKİ, yeni dönemde de devlet desteği ile birlikte uygun fiyatlı konut satışı yapacağını duyurdu. Söz konusu uygun hizmetin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

TOKİ’den Uygun Fiyatlı Ev Satışı 2022

Devlet kurumlarından birisi olan ve her yıl binlerce vatandaşı uygun fiyatlar karşılığında ev sahibi yapan TOKİ, yeni dönemde de aynı hizmetine devam ettiğini açıkladı. Söz konusu hizmet kapsamında satışa sunulan evlerin özellikleri ve satış fiyatları şu şekilde belirlendi:

TOKİ’den Faizsiz Kredi Hizmeti

TOKİ, uygun fiyatlı ev satışı hizmetinin yanı sıra faizsiz kredi hizmeti de sunmaktadır. Söz konusu kredi hizmeti için azami vade sayısını 240 ay olarak belirleyen kurum, ilgili hizmetin üst limitini de 241 bin TL olarak bildirmiştir.

TOKİ’den Kimler Ev Satın Alabilir?

TOKİ’nin satışa sunmuş olduğu konutları satın almak isteyen vatandaşların sağlamaları gereken şartlar şu şekilde belirlenmiştir:

Exit mobile version