“Evde ceset var” ihbarına giden polis şoke oldu!

Afyonkarahisar’da engelli vatandaşın evinden gelen dayanılmaz kötü koku üzerine şahsın ölmüş olabileceğini düşünen çevre sakinleri polisi arayarak yardım istedi. Eve giren polisler ev sahibinin elektriği kesmesinden dolayı buzdolabındaki etlerin bozulduğunu ve koktuğunu belirledi.

Afyonkarahisar’da engelli vatandaşın evinden gelen dayanılmaz kötü kokular üzerine mahalledekiler şahsın ölmüş olabileceğini düşünerek polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, ev sahibi ile tartıştığı için elektrikleri kesilen vatandaşa Kurban Bayramında verilen etlerin buzdolabında çürümeye başladığını ve koktuğunu belirledi.

“BİR SÜREDİR GÖRÜNMÜYOR!”

Sümer Mahallesi 202 Sokakta meydan gelen olayda yürüme engelli Ali İhsan A.’nın evinden gelen kötü kokuları fark eden komşular polisi arayarak yardım istedi. Polise Ali İhsan’ı bir süredir görünmediklerini ve evinde ölmüş olabileceğini söyleyen komşuları polisin içeri girmesini istedi. Kapıyı kırarak içeriye giren ekipler, kokunun geldiği buzdolabından geldiği fark etti. Dolabın kapağını açan ekipler, buzluk bölümündeki etlerin koktuğunu fark etti.

EV SAHİBİ ELEKTRİĞİ KESMİŞ İDDİASI!

Yürüme engelli olduğu öğrenilen Ali İhsan A.’nın bir süre önce ev sahibi olan Ali K. ile kira meselesi yüzünden tartıştığı ve ev sahibinin de buna kızarak elektrikleri kestiği öne sürüldü. Geliri olmayan Ali İhsan A.’nın dolabında kokan etlerin de Kurban Bayramında komşuları tarafından verildiği öğrenildi.

Exit mobile version