Evde paketleme işi yapmak ya da makale yazmak isteyenler dikkat: Haftada 1000 TL para kazanmak mümkün!

Küresel pandemi nedeniyle Türkiye’de pek çok vatandaş evden dışarı çıkmıyor. Bu nedenle evde para kazanmanın yollarını arayan vatandaşlar internet araştırmaları yapıyorlar. Evde çalışmak isteyen vatandaşlar, paketleme işi yaparak ya da makale yazarak para kazanma şansını elde edebilirler. Üstelik makale yazan vatandaşlar haftada 1000 TL kazanabilirler. İşte makale yazmak ve paketleme işi yapma hakkında detaylar…

Evde paketleme işi

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) hazırladığı proje ile kadınlara evde para kazanmanın için fırsat sunuyor. Evde paketleme işi yapan kadınlar günlük 3-4 saat çalışma ile bin TL üzerinde para kazanabiliyorlar.

İŞKUR evde para kazanmak isteyen kadınlara bu kapsamda kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Evde paketleme işi yapana bin TL üzerinde kazanç elde etme şansı kazanıyorlar. Peki, İŞKUR evde paketleme işine başvurular nasıl yapılır?

Ne iş yapılacak?

İŞKUR ‘evde paketleme projesi’ ile nikah şekeri, bitki çayı paketleme, sabun, tel toka kutulama, kulak çubuğu ambalajlama, poşet katlama işlere başvuruda bulunacak kadınlar para kazanma şansını da yakalamış olacaklar. Evde paketleme işi başvuruda bulunmak isteyenlerin bazı işlemleri yapması gerekiyor.

Başvuru nasıl yapılır?

Evde paketleme işi yapmak isteyenlerin, adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ayrıca kayıttan önce ise İŞKUR evde ek iş başvuru formunu doldurmak gerekiyor. Başvuru yapanların eğitim sertifika belgeleri İŞKUR meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Paketleme işi geldiğinde ise İŞKUR başvuranın cep telefonuna mesaj gönderecek. Farklı el işleri için gelen teklifi kabul eden kadınlar evde 3-4 saatlik çalışmalar ile bin liranın üzerinde gelir elde edebilirler.

Makale yazma işi

Teknolojinin gelişmesi ile beraber makale yazma işi de değer kazanan mesleklerden biri oldu. Bilgisayarı olan vatandaşların evde makale yazarak para kazanması mümkün. Ortalama olarak 100 kelimesi 2 TL karşılığında para kazanılabilir. Günde 10 makale yazan bir vatandaş, 6 bin TL kazanabilir.

Exit mobile version