GündemPersonel Alımı

Evden para kazanmak isteyenlere İŞKUR’dan paketleme ilanı! 1420 paketleme işçisi alınacak, şartlar belli oldu!

Ülke içi işsizlik oranının düşürülmesinde aktif olarak rol oynayan kamu kurumlarından birisi olan Türkiye İş Kurumu, hizmetlerine yeni dönemde de ara vermeden devam ediyor. Birçok farklı kategori altında hizmet veren kamu kurumu, yeni dönemde evden çalışmak isteyen ya da mevcut gelirine ek bir gelir elde etmek isteyen vatandaşlar için yeni bir iş ilanı yayınladı. Kamu kurumunun resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan personel alımı ilanının detayları belli oldu.

Türkiye İş Kurumu Paketleme İlanı 2022

Geliştirdiği projeler, sunduğu karşılıksız ödeme hizmetleri ve bünyesinde yayınladığı personel alımı ilanları sayesinde ülke sınırları içerisinde yaşayan milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip edilmeyi başaran Türkiye İş Kurumu, yeni bir başlık altında daha alım ilanı yayınladığını duyurdu. Kurum, ilgili personel alımı ilanına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan personel alımı ilanlarına göre ilgili istihdamın paketleme alanında yapılacağı bilgisi kaydedildi. Kamu kurumu, Türkiye genelinde başvurulara açık olan paketleme ilanı kapsamında toplamda 1420 kişinin istihdam edileceğini açıkladı.

Türkiye İş Kurumu Paketleme İlanı Başvuru Şartları

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan paketleme ilanına başvuru yapmak isteyen adayların sağlamaları gereken şartlar şu şekilde belirlendi:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Adli sicil kaydının temiz olması
  • Görev tanımını sekteye uğratacak devamlı bir rahatsızlığa sahip olunmaması

Türkiye İş Kurumu Paketleme İlanı Başvuru Ekranı

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan paketleme personeli alımı ilanına, kamu kurumunun resmi internet sitesi aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Başvurular, 15 Temmuz tarihine kadar kabul edilecektir.