Evi Kül Olan Kanser Hastası Cemile Teyze İçin Haluk Levent Çağrıda Bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında evi kül olan 60 yaşındaki  kanser hastası Cemile Öner’e yardım elini Haluk Levent ve AHBAP Derneği uzattı. Haluk Levent Cemile Önerin  yanan evinde kaybettiği tedavi parasını karşılamak için harekete geçti.

Evinde kanser tedavisi için bulundurduğu parasını yangında yanına alamayan Cemile Öner’in evi kül oldu. Haluk Levent Antalya’da Manavgat ilçesinde çıkan yangında kanser hastası Cemile Öner’in hayvanlarını satıp biriktirdiği tedavi parası da evi ile birlikte kül oldu. Kanser hastası Cemile Öner için harekete geçen Haluk Levent ve AHBAP Derneği yardım çağrısında bulundu.

“Haydi Annemize Gidelim”

AHBAP derneğinin kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent Manavgat’ta evi ve tedavi parası kül olan kanser hastası Cemile Öner için sosyal medya hesabımdan yardım çağrısında bulundu. Yaptığı paylaşımda “Haydi annemize gidelim” dedi.

Hikayesi Herkesi Derinden Etkiledi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 4 ayrı noktada çıkan yangında birçok ev zarar gördü. Zarar gören evlerden birinde oturan kanser hastası 60 yaşındaki Cemile Öner tedavisi için hayvanlarını satarak biriktirdiği 15 bin TL olan parasını yangın sırasında içerde unuttu. Uzun uğraşlar vererek kapıyı kırmaya çalıştı. Ancak evi ile birlikte parası da kül oldu.

Manavgat’ta meydana gelen yangında yangınla mücadele devam ederken sıçrayan alevler Karaöz Mahallesinde 10’dan fazla ev kül oldu.
Kapıyı açmaya çalışan ancak başarılı olamayan Cemile Öneri komşuları sakinleştirdi. 60 Yaşındaki kanser hastası Cemile Öner, “Kapının hemen bitişiğindeki yastığın içinde 15 bin liram var. İneğimi satmıştım. Kanser hastasıyım, tedavimi olacağım” ifadelerini kullanırken çağrısına sessiz kalmayan Haluk Levent yardım elini uzattı.
Exit mobile version