Ekonomi

Evi olanlar dikkat: İş Bankası faizsiz ödeme duyurusunda bulundu!

Emlak vergisi, bina, arazi ve arsalar için her yıl düzenli olarak yapılan ödemelerdir. Bu kapsamda ev sahibi vatandaşlar için İş Bankası önemli bir duyuruda bulundu. Banka tarafından yapılan duyuruda, 100 TL-50.000 TL arasındaki Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 3 taksitte geri ödeme ayrıcalığı tanınacağı bildirildi.

Bu sene belediyelere Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi yapacak olan vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı.

Yapılan duyuruya göre, 30 Kasım’a kadar Belediye vezneleri ve Belediyelere ait internet siteleri üzerinden yapacağınız 100 TL-50.000 TL arasındaki Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 3 taksitte geri ödeme ayrıcalığı sağlanacak.

Kampanya detayları

Maximum Kart’ınızla Belediye vezneleri ve Belediyelere ait internet siteleri üzerinden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’ni tek ödemeli olarak ödeyin, ödemenizin ardından vergi tutarınızı faizsiz olarak,

İşCep uygulamamızdan ve isbank.com.tr internet şubemizden 2 taksite,

Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamalarımızdan ise 2 veya 3 taksite bölebilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç), Ticari Kredi Kartları

Ek Koşullar :

İş Bankası kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanya 1-30 Kasım 2021 tarihleri arasında geçerlidir. Ücretsiz taksitlendirme işleminizi, Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ödemenizi kredi kartı dönem içi hareketleriniz arasında gördüğünüz tarihten itibaren kredi kartınızın hesap kesimine kadar gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Kredi kartı hesap kesiminiz gerçekleştikten sonra taksitlendirme yapılamamaktadır. Sanal kartınızla veya ek kartlarınızla yaptığınız Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinizi de ücretsiz olarak taksitlendirebilirsiniz. İptal edilen Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri taksitlendirilememektedir. Taksitlendirme işlemini gerçekleştirdikten sonra hesap kesim tarihinizi değiştirmeniz mümkün olmayacaktır.