Evinde doğalgaz olmayanlar dikkat: Her ay 585 TL ödenecek!

Otogaza gelen zammın ardından bugün mutfak tüplerine de zam geldiği öğrenildi. Haziran ayında 12 kiloluk mutfak tüfü 380 TL’ye çıkmıştı. Temmuzda 380 TL’den 433 TL’ye çıkmasının ardından ağustosta 495 TL’ye yükseldi. Her ay gelen zamların ardından eylülde ise yeniden zam geldiği ve 525 TL’ye yükseldi.

ÜST ÜSTE ZAM

Zamla ilgili konuşan tüp satıcısı Salih Akgöllü, “Oto gaza gelen zamlardan sonra da tüplerimize 30 lira zam gelmiştir. Altıncı ayda 380 lirayken, yedinci ayda 433 lira, sekizinci ayda 495 lira, dokuzuncu ayda da 525 lira olmuştur.” dedi.

Akgöllü sözlerini şöyle sürdürdü: “Millet sıkıntıda. Çok aşırı zam geldi. Her oto gaza zam gelmede arkasından tüpe zam demektir yani durumlar böyle. Vatandaş kimisi tepki gösteriyor kimisi de ‘Olacak böyle’ diyor. ‘Kendi elimizle yaptık’ diyorlar. ‘Alıştık artık’ diyorlar.”

Tüp almaya gelen bir vatandaş ise “Tüpe yine zam gelmiş. Ne olacak bu halimiz? Ayda 1 tüp kullanıyoruz. Diyecek bir şey yok ki ne olacak böyle milletin hali perişan. Mecbur alacağız” dedi.

Exit mobile version