Evinde internet kullananlar dikkat: Çok büyük zam geldi! 1 Ekim’den itibaren başlayacak

Yeni bir zam haberi geldi. İnternet tarifelerine zam kararı alındı. Türk Telekom, internet tarifelerine zam yaptı. Söz konusu zam 1 Ekim’den itibaren geçerli olacak. Yapılan zamla birlikte bireysel, kurumsal, yazlık tarifeler ile hat dondurma, hat kapama gibi diğer tarifeler de artırıldı.

TÜRK TELEKOM’DAN ZAM KARARI

Türk Telekom internet paketi fiyatlarına zam kararı aldığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, bireysel ve kurumsal internet paketi ücretlerine 200 liraya kadar zam yapılacak. Zam, 1 Ekim tarihinden itibaren geçerli olurken, en ucuz paket 600 liradan başlayacak. Öte yandan gerçekleştirilen zam, taahhüdü bulunan abonelikleri kapsamayacak.

1 EKİM’DEN İTİBAREN ZAMLI OLACAK

Konuya ilişkin Türk Telekom’dan yapılan açıklamada, “1 Ekim 2023 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır. Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler” ifadelerine yer verildi.

Türk Telekom yeni zamlı tarifeler şu şekilde:

Bireysel Tarifeler!

Kurumsal Tarifeler!

Diğer Ücretler!

Yazlık İnternet Paketleri! 

Exit mobile version