Evinden iki kamyon çöp çıkarılan eski şarkıcı Engür Kalender’den yeni haber: “Beni bu eve Gülben Ergen kilitledi ve çıkmamı istemiyor!”

90’lı yıllarda şan dersleri almaya başlayan ve o dönemlerde İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilerek Tatlıses’in sahibi olduğu plak şirketi üzerinden yeni bir albüm yayınlayan Engür Kalender, 90’lı yıllarda fırtına gibi esmişti. Magazin programlarının en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran ve her gece bir mekanda sahne olarak servetine servet ekleyen Engür Kalender, yıllar içerisinde popülerliğini yitirdi ve mesleğinden uzaklaştı.

Uzun yıllardır kendisinden haber alınmayan Engür Kalender, geçtiğimiz haftalarda yıllar sonra tekrar gündeme geldi. Ses sanatçısı ve köşe yazarı Onur Akay, yeni bir yazı kaleme aldı ve İbrahim Tatlıses sayesinde büyük bir popülerliğe kavuşan eski şarkıcılardan Engür Kalender’in zor durumda olduğunu duyurdu.

Kalender’in İstanbul Şişli’de bulunan bir apartman dairesinde annesi ile birlikte kaldığını ancak 8 yıldır ikamet ettiği daireyi resmen bir çöp eve çevirdiğini ifade eden Onur Akay, sanatçı dostlarından ve yetkililerden Kalender için yardım istedi.

Onur Akay’ın kaleme aldığı yazıdan sonra basında tekrar konuşulmaya başlanan Engür Kalender, bölge belediyesi tarafından da takibe alındı. Hem Kalender’in komşularından gelen ihbarlar hem de Onur Akay’ın yardım çağrısı üzerine harekete geçen ekipler, Kalender’in evine bir operasyon düzenledi. Yapılan çalışmadan sonra çöp ev iddiasının doğru olduğu ispatlanırken Kalender’in durumunu Onur Akay yeni yazısı ile açıkladı.

2 KAMYON ÇÖP ÇIKTI!

Onur Akay’ın haberine göre belediye ekipleri Engür Kalender’in evini temizlemek ve ilaçlamak üzere bir çalışma düzenledi. Çalışmanın sonucunda Kalender’in evinden tam iki kamyon dolusu çöp çıktı.

YEĞENİ EVİNE GETİRDİ!

Çıkan haberler üzerine Engür Kalender’in yeğeninin babaannesini ve halasını kendi evine götürdüğünü belirten Akay, Kalender’in “beni bu eve Gülben ergen kilitledi ve evden çıkmamı istemiyor” dediğini öne sürdü.

ŞİZOFRENİ TEŞHİSİ KONDU!

Yeğeninin evinde televizyon seyrederken yüzünü bir mendil ile kapatan ve “televizyonu kapatın beni görmesinler” ifadelerini kullanan Kalender, yeğeni tarafından bir hastaneye götürüldü. Onur Akay Kalender’e şizofreni teşhisinin konulduğunu açıkladı.

Exit mobile version