Evine ait su sayacı olanlar: Fatura ödemeleri için duyuruldu, artık değişti!

Evine ait su sayacı olan vatandaşları ilgilendiriyor. Yapılan yazılı açıklama ile duyuruda bulunuldu. Söz konusu duyuruya göre, bazı mahallelerde su faturaları ödemeleri için adres değişti.

İZSU İzmir’de yaşayan vatandaşlara duyurdu. Çeşme ilçesi için yapılan duyuruya göre, Musalla mahallesi, Çiftlik mahallesi, Ovacık mahallesi ve Dalyan mahallesi sakinleri su faturalarını Ilıca Mahallesi’nde bulunan Çeşme Abone Hizmet Birimi’ne gelmeden ödemelerini yapabilecekler.

Bu kapsamda yapılan açıklamada şöyle denildi:

Değerli Çeşmeliler,

İZSU Genel Müdürlüğü 3. Bölge İşletmeler Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Yarımada Abone Şube Müdürlüğü Çeşme Abone Hizmet Birimi’ne bağlı Çeşme İZSU tahsilat veznemiz Musalla mahallesi 1106 sokak No: 2/1 adresinde hizmete açılmıştır.

Musalla mahallesi, Çiftlik mahallesi, Ovacık mahallesi ve Dalyan mahallesi sakinleri su faturalarını Ilıca Mahallesi’nde bulunan Çeşme Abone Hizmet Birimi’ne gelmeden ödemelerini yapabilirler.

Çeşme’deki Abonelerimize Saygıyla Duyurulur.

İZSU Genel Müdürlüğü

25 Ağustos İzmir su kesintileri

ÖDEMİŞ BALABANLI, KONAKLI, KAZANLI, ÇAMLICA, KÜRE, KÜÇÜKÖREN, HAMAM, GÜNEY, DEMİRDERE, BİRGİ, OVAKENT, MESCİTLİ 25.08.2022 saat 09:00 ile 18:00 arasında yaklaşık 9 saat su kesintisi olacaktır. Elektrik Arızası GEDİZ EDAŞ BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI BALABANLI , KONAKLI , KAZANLI , ÇAMLICA , KÜRE , KÜÇÜKÖREN , HAMAM , GÜNEY , DEMİRDERE , ÇAYIR , OVAKENT , MESÇİTLİ VE BİRGİ MAHALLELERİNDE SU KESİNTİSİ YAŞANACAKTIR.

Exit mobile version