Evlilik, beyaz eşya, tatil, eğitim ve sağlık için nakit ihtiyacı olanlara flaş destek! Başvurular başladı

HSBC tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu ve bu kampanya kapsamında tüm ihtiyaçlar için nakit destek verileceği belirtildi. HSBC tarafından ihtiyaç kredisi hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“HSBC İhtiyaç Kredisi ile evlilikten eğitime, tatilden beyaz eşyaya ve acil sağlık harcamalarına kadar her türlü bireysel ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.”

FAİZ ORANLARI 

İhtiyaç kredisi kapsamında faiz oranları ise şöyle oluyor:

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 50 bin lira kredi ve aylık yüzde 1,82 faiz oranı kapsamında 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Bu doğrultuda aylık taksit tutarı da 2 bin 20 lira oluyor.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

HSBC tarafından paylaşılan kredi kampanyasında başvuruların internet bankacılığı, mobil bankacılık, ATM ve banka şubeleri üzerinden yapılabileceği ifade edildi.

BAŞVURU BELGELERİ

Bu kredi kampanyasına başvuru için gerekli belgeler ise şöyle oldu:

Başvuru formu(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır)

Kimlik belgesi (Türk uyruklu gerçek kişiler için, T.C. Nüfus Cüzdanı veya Pasaport, yabancı uyruklu gerçek kişiler için Pasaport ve Oturma İzni Belgesi)

Gelir belgesi (Ücretli çalışanlar için son aya ait maaş bordrosu, maaş bordrosu firma antetli kağıdına düzenlenmiş ise firmanın imza sirküleri, serbest meslek sahipleri için vergi levhası)

Serbest meslek/işletme sahiplerinden ticaret sicil gazetesi

Başvuru formunda belirtilen ev adresine ait, son dönem elektrik, su, doğalgaz veya telefon/cep telefon faturasının aslı (Faturalar, kişinin kendi adına düzenlenmiş olmalıdır.)

Son aya ait SSK bildirgesi

Talep edilen kredi koşullarına göre ek belgeler ve teminatlar istenebilir. Kefil istenmesi durumunda aynı belgeler kefiliniz için de geçerlidir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version