Magazin

Evlilik hazırlığında olan Merve Boluğur’dan sevgilisinin yanında garip espri: “Bekaret kemeri taktıracağım!”

Herkesi şaşırtan bir karar ile evlilik hazırlıklarına başlayan Merve Boluğur ile sevgilisi DJ Mert Aydın, geçtiğimiz gece bir TikTok fenomeninin canlı yayınına katıldı. Boluğur’un canlı yayında yapmış olduğu espri, gündemde bomba etkisi yarattı.

GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE EVLİLİK TEKLİFİ ALMIŞTI!

Kısa bir süredir birlikte olan Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, geçtiğimiz hafta evlilik teklifi ile gündeme gelmişti. Mert Aydın, deniz kenarında bulunan bir mekanda diz çökerek sevgilisine evlilik teklifi etmiş, Boluğur ise gözyaşları eşliğinde “evet” yanıtını vermişti.

EVLİLİK HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR!

Geçtiğimiz hafta sevgilisi DJ Mert Aydın’dan evlilik teklifi alan ve Demet Akalın’ın “bir haftada nikah masasına oturtan kızı tebrik etmek lazım” yorumu ile karşı karşıya kalan Merve Boluğur, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. Merve Boluğur paylaşımında, evlilik hazırlıklarının sürdüğünü ifade etti.

CANLI YAYINDA BOMBAYI PATLATTI!

Geçtiğimiz aylarda DJ Mert Aydın ile bir ilişkiye başlayan ve magazin basını tarafından yakın takibe alınan Merve Boluğur, Instagram hesabından paylaştığı görüntüler ile evlilik hazırlıklarına başladıklarını müjdelemişti.

Şu sıralar günün her anını nişanlısı Mert Aydın ile geçiren ve sosyal medya hesabından da sık sık paylaşımlar yapan Merve Boluğur, geçtiğimiz gece bir TikTok fenomeninin hesabından açmış olduğu canlı yayına katıldı. Mert Aydın ile birlikte katıldığı canlı yayında doğal ve sempatik tavırları ile dikkat çeken Merve Boluğur, ilerleyen dakikalarda magazin gündemine bomba gibi düşen bir gaf yaptı.

TikTok fenomeninin “heyecan var mı?” sorusuna “Olmaz mı? Görgüsüz Kezban gibiyim şu an” yanıtını veren Merve Boluğur, “kapınızın üstüne kırmızı kurdele asacak mısınız?” sorusuna şok bir yanıt verdi. Soruyu yanlış anlayan ve espri niteliğinde bir yanıt veren Merve Boluğur “bekaret kemeri asacağım” diyerek kahkahalara boğuldu. Merve Boluğur’un cevabının ardından yaşanan sessizlikte, sevgilisi DJ Mert Aydın’ın suratının oldukça düştüğü ve Boluğur’un söyleminden hoşlanmadığı gözlendi.